Als je een game hebt op PlayStation 4, zou je hem dan opnieuw kopen op Switch? Op zich heb je als voordeel dat je hem ook onderweg kunt spelen, maar zou je dat ook doen als je hem al op een ander platform hebt gedaan? Gelukkig zijn er mensen die je helpen die keuze te maken, zoals nu in het geval van The Witcher 3 op PlayStation 4 versus The Witcher 3 op Nintendo Switch.

The Witcher 3 is sinds gisteren uit op Switch. Het is geen nieuwe game, maar een port. Dat is natuurlijk geen ramp, maar vaak hebben deze ‘overzettingen’ toch een paar nadelen. Immers is de game niet voor niets specifiek voor de platformen gemaakt waarop hij in eerste instantie verscheen. Aan de andere kant komen ports soms ook met voordelen, zoals bijvoorbeeld de downloadbare  content inclusief.

Wil je meer te weten komen over het verschil tussen The Witcher 3 op PlayStation 4 en op Switch, check dan de onderstaande video. De resolutie schijnt op Switch niet bepaald perfect te zijn, maar de verdere prestaties van de game op de handheldhybride van Nintendo’s console schijnen helemaal niet tegen te vallen. Bekijk en bepaal dat vooral zelf in de grafische vergelijking met muziek en rustige beelden waarvan je helemaal zen wordt.

The Witcher 3 Wild Hunt kost 59,99 euro en is nu uit op Nintendo Switch.

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.