Nostalgie voor de PlayStation-fans met de nieuwe wekker en speaker van BIGBEN. Handige en leuke cadeau’s voor de feestdagen.
Sint of Kerstman?
Je denkt wellicht het is pas oktober chill… Maar het is al Sinterklaas en Kerst voordat je er erg in hebt. Laten we vooral niet vergeten dat de post ieder jaar moeite heeft rond de tijd van het jaar om pakketjes op tijd te bezorgen. Dus oktober is een mooie maand om alvast cadeaus in te gaan slaan. Maak een hoek op zolder, in de kast of onder je bed vrij om je cadeaus te verzamelen. Maak een lijstje met voor wie je cadeaus wil kopen, wat je budget is, wat je wil halen en wat je al gehaald hebt. Zo heb je een mooi overzicht en kan je gericht zoeken. Geen inspiratie voor de gamer in de familie want die heeft alles al? BIGBEN helpt je daar wel bij!

PS1AC-wekker
De PlayStation 1 wie heeft deze niet in huis gehad? Mijn zusje en ik hebben er samen uren op gespeeld. Hoe gaaf is dan deze wekker van BIGBEN speciaal in stlij van de old-skool PlayStation-console. Naast dat deze wekker je wakker maakt heeft hij ook een cool licht effect. Je kan zo het PlayStation-logo of de vier PlayStation symbolen laten schijnen op je plafond.

PS200-speaker
Je favoriete muziek in je gameroom speel je vanaf nu af via de PS200-speaker van BIGBEN. De lichtgevende kubus, geinspireerd door PlayStation is voorzien van een ingebouwde Bluetooth-speaker. Zo kan je jouw favoriete Spotify lijst draadloos afspelen op je coole lichtgevende speaker, geheel in PlayStation stijl. Er zit ook een afstandsbediening bij waardoor je verschillende lichteffecten kan laten afspelen kan kiezen uit negen verschillende kleuren. Voor iedere stemming een kleur. Je kan ook een USB-Stick via USB aansluiten of een externe audiospeler via de 3.5 mm AUX-ingang.

Waar te koop?
De BIGBEN PS1AC-wekker is te koop voor 49.90 en de PS200-speaker van BIGBEN kost 69.90. Beide artikelen kan je onder meer kopen bij Bol.com, Toychamp en Nedgame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.