Als je een laptop hebt, dan is het wel zo fijn als je deze een beetje veilig kan vervoeren. Misschien heb je een tas om je laptop te beschermen? Of stop je hem in je gewone rugtas met de kans op vuiltjes en krassen op je apparaat.. Misschien heb ik hier een leuke tip voor je,  een laptop hoes van Sleevy.


Op de website van Sleevy.nl mocht ik een laptop hoes uitzoeken. De eerste vraag kwam al meteen, welk formaat laptop heb ik eigenlijk? Hoeveel inch en hoe kan ik dat snel opzoeken? Daar is rekening mee gehouden! Op de website staat aangegeven dat je je laptop kan opmeten en dan weet je meteen in welke categorie je kan zoeken. Zo kan je laptop variëren van 11 inch tot en met 17.3 inch, oftewel voor bijna elk formaat is er een laptop hoes te vinden.


Als je eenmaal weet welk formaat je nodig hebt, kan je aan de slag met een kleur of thema. Ik heb gekozen voor de 8-bit symbolen laptop hoes. Deze sprak mij het meeste aan en aangezien ik hier wel een gaming website probeer te vertegenwoordigen, vond ik deze het meest toepasselijk. Maar er zijn nog veel meer verschillende unieke prints en kleuren, zo is er voor elk wat wils.


Het ontvangen van mijn Sleevy ging in een paar dagen, dus snelle verzending is sowieso al extra punten waard! De laptop hoes zat in een grote platte doos en een plastic zak. Bij het openen van de zak rook ik vrijwel meteen een typische geur. Dit komt denk ik door het gebruik van het neopreen materiaal, dat even de tijd nodig heeft om te ‘ademen’. Door dit stevige materiaal is je laptop wel beschermd tegen vuil, krassen en is bestand tegen opspattend water.


Zoals ik al aangaf is de laptop hoes van stevig materiaal, maar toch voelt het best flexibel. De binnenkant is zacht en de buitenkant is glad. Alles wat je lieve laptop nodig zal hebben natuurlijk. De print is echt wel mooi, duidelijk en scherp. Gezien de print die ik heb gekozen, lekker pixelig. Op de hoes kan je ook het logo van Sleevy tegenkomen. Mocht iemand vragen waar je jouw gave laptop hoes vandaan hebt, dan hoef je er alleen maar naar te wijzen. De laptop hoes heeft een dikke rits die aan de binnenkant voorzien is van een extra randje zodat deze niet op je laptop kan krassen.


Naast de laptop hoezen heeft Sleevy ook nog andere producten te koop, waaronder; rugzakken, reistassen & schooltassen, muismatten, laptoptassen en tablet hoezen.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.