Het is moeilijk om niets bij de nieuwe trailer van Red Dead Redemption 2 te voelen. Het Rockstar-spel verschijnt 5 november eindelijk op de PC en dat wordt gevierd met een indrukwekkende trailer met prachtige muziek.

Je ziet in deze trailer hoe de port het doet op 4K met 60 frames per seconde en moge het nog niet duidelijk zijn: dat is goed. Heel goed. Red Dead Redemption 2 verscheen vorig jaar op de console en Rockstar heeft duidelijk zijn best gedaan het spel sneller op PC uit te brengen dan het in het verleden deed met andere titels.

Drie extra missies

Het spel krijgt bovendien drie extra missies erbij, waaronder twee gangmissies. Daarnaast is het spel visueel flink opgepoetst om zo meerwaarde te bieden boven de console-versie. Niet dat iemand snel beide versies zou spelen, want het is een game waar je aardig wat uren in kunt -en moet- stoppen. De gewone verhaallijn alleen al kost je ongeveer 50 uur. Wil je alles uitspelen, dan tik je al zeer gemakkelijk de 160 uur aan.

Zelfs als je niet een enorme Rockstar-fan bent, dan moet je het toch wel iets voelen bij het zien van de onderstaande trailer. Alleen al die visuele pracht, maar ook het hele geromantiseerde cowboybestaan, daar droom ik in ieder geval al van sinds ik het eerste seizoen Westworld weer zag. Binnenkort dus ook op de PC: 5 november verschijnt Red Dead Redemption 2 op dat platform.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.