Nog ruim een maand wachten totdat we Pokémon Sword & Pokémon Shield kunnen gaan spelen op de Nintendo Switch. Tot die tijd moeten we geduldig wachten en ons bezig houden met beschikbare filmpjes. Gelukkig is er vanaf 4 oktober om 15.00 uur een 24-uur livestream van de game. Yes!

The Pokémon Company International en Nintendo hebben reeds bekend gemaakt dat Trainers op vrijdag 4 oktober om 15.00 uur (Nederlandse tijd) een 24-uurs livestream die Pokémon Live Camera heet kunnen volgen. De livestream zendt unieke beelden uit van een camera die opgesteld staat in Glimwood Tangle, een gebied in de regio Galar.

Bron afbeelding: Pokémon.com/SwordShield

Sonia, de assistente en tevens kleindochter van Professor Magnolia, heeft hulp nodig bij haar onderzoek. Glimwood Tangle is een vreemd bos in de binnenlanden van de regio. Kijkers kunnen de ecologie observeren van de Pokémon die in dit bosrijke gebied wonen. En als we hun zouden geloven dan kunnen we nog wel eens verrassende dingen voorbij zien komen.

Trainers kunnen op vrijdag 4 oktober vanaf 15.00 uur tot de volgende dag, 5 oktober,  15.00 uur de Pokémon Live Camera bekijken via Pokémon.com/SwordShield en Twitch.tv/Pokémon.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.