Over een klein maandje komt er een fysieke editie van de immens populaire game Fortnite uit, namelijk de Fortnite: Darkfire Bundle. Warner Bros. Interactive Entertainment en Epic Games hebben samen aan deze nieuwe bundel gewerkt en zorgen ervoor dat de bundel op 5 november wereldwijd beschikbaar wordt gesteld.

De Fortnite: Darkfire Bundle zal een toevoeging zijn op de gratis te spelen battle-royale-game en zal vele leuke extra’s bevatten. Zo krijgen spelers, die de Darkfire Bundle in hun bezit hebben, toegang tot drie legendarische outfits, drie legendarische Black Blings, drie zeldzame Dual-Wield bijlen, drie epische Wraps en een nieuwe emote.

De bundel zal in de winkels liggen voor een adviesprijs van €29,99 en bevat wel €80,- aan in-game content en zal gelanceerd worden op de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Breid je liever je digitale gamecollectie uit en heb je geen ruimte meer voor fysieke doosjes? Niet getreurd, de game zal ook digitaal te verkrijgen zijn via de in-game store van Fortnite en andere digitale aanbieders.

Over Fortnite

In sneltreinvaart is deze battle-royale-game immens populair geworden. Je wordt met 100 man in een bus gestopt, om uiteindelijk met z’n allen gedropt te worden op een eiland. Het is aan jou de taak om zoveel mogelijk grondstoffen en bouwmaterialen bij elkaar te sprokkelen en natuurlijk de beste wapens te vinden. Je rent van A naar B, om in de steeds kleinere cirkel te blijven en om aan de naderende storm te ontkomen. Overleven is jouw doel! Uiteindelijk kan er maar één persoon (of squad) overleven en behaalt hij of zij de Victory Royale.

Fortnite onderscheidt zich van andere battle-royale-games, door de speler de mogelijkheid te geven om van alles te bouwen.  Ondanks dat het een online multiplayergame is, is er geen online-abonnementsdienst vereist om de game te kunnen spelen. Hierdoor is de game erg toegankelijk, voor allerlei soorten gamers.

Fortnite Chapter 2 is online live gegaan, waarbij er een nieuwe map werd geïntroduceerd, alsook de mogelijkheid tot zwemmen en je teamgenoten op je rug mee te dragen.

©EPIC GAMES / WARNER BROS. INTERACTIVE ENTERTAINMENT

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.