Frontier, het team achter de nieuwe game Planet Zoo, heeft een officiële gameplay video uitgebracht. In deze video staat het Savannah bioom, een gloednieuw Indiaas subcontinent thema, centraal en er zijn een hoop mooie diertjes te zien!

In Planet Zoo onderhoud je je eigen dierentuin, met allerlei wilde dieren. Het zou de ultieme dierentuinsimulator moeten worden, met authentieke dieren die denken, voelen en reageren op de wereld die jij voor ze bouwt. Het is aan jou de keuze of je de campaign wilt doorlopen, met bijbehorende opdrachten, om zo de mooiste dierentuin te bouwen, of lekker je eigen gang te gaan in de sandbox modus, waar je jouw fantasie in de vrije loop kan laten gaan.

Planet Zoo zal 5 november uitkomen voor PC, op Steam. Heb je de Planet Zoo Deluxe Edition gepre-ordered? Dan kan je meedoen aan de bèta, die loopt van 24 september tot 8 oktober.

Meer informatie over Planet Zoo kun je vinden op planetzoogame.com.

© FRONTIER DEVELOPMENTS

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.