Vanaf 10 september is nieuwe educatieve modus, Discovery Tour, beschikbaar in Assassin’s Creed Odyssey. Spelers kunnen dan de interactieve reconstructie van het Oude Griekenland verkennen en ontdekken, alsof het een levend museum is. In deze modus zul je geen conflicten tegenkomen, heb je geen tijdsdruk of andere beperkingen. Volop genieten dus van het mooie uitzicht!

Je hebt 35 unieke personages tot je beschikking om vrij rond te dwalen in de meest nauwkeurige en gedetailleerde 3D-constructie van het Oude Griekenland ooit. Je kunt ervoor kiezen om zelf op onderzoek uit te gaan en het prachtige land te verkennen, of om specifieke rondleidingen te volgen. Deze rondleidingen zijn voorzien van commentaar door historici en Griekologen. Er zijn honderden informatiestations verspreid over 29 regio’s, waarbij vijf thema’s worden behandeld, namelijk filosofie, architectuur, het dagelijks leven, oorlog en mythen. Voor elk wat wils dus! De verschillende rondleidingen staan onder leiding van verschillende historische en fictieve personages uit het Oude Griekenland, zoals Koning Leonidas van Sparta en de historicus Herodotus.  Tot slot kun je je kennis testen met een interactieve quiz. Hiermee kun je weer nieuwe content vrijspelen.

Discovery Tour: Ancient Greece is vanaf 10 september gratis beschikbaar voor bezitters van Assassin’s Creed Odyssey, op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. De educatieve modus is ook los verkrijgbaar voor PC via Uplay, voor €19,99.

© UBISOFT

LisaCooper91

About LisaCooper91

Fanatiek gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.