Heb je altijd al het boerenbestaan willen beleven, vanuit je luie stoel? Dan kan dat vanaf 7 november! Na een vroegtijdige lancering op Steam, wordt de game Farmer’s Dynasty ook beschikbaar gesteld voor PlayStation 4 en Xbox One. Eigenaren van een Nintendo Switch zullen echter nog wat langer moeten wachten.

Bigben en Toplitz Productions hebben dit door middel van een aankondigingsvideo bekend gemaakt op Gamescom. Je zult in de game het echte boerenbestaan beleven, in grote open gebieden vol met boerderij-activiteiten.

Je begint met eenvoudig boerengereedschap, waarmee je kunt bouwen, repareren en oogsten. Het is natuurlijk je doel om één van de beste boeren in het dorp te worden! Dat doe je door bijvoorbeeld nieuwe landbouwfaciliteiten aan te schaffen (denk aan kassen en silo’s), waardoor je je opbrengst kan verbeteren.

De game zou diepgaande gameplay moeten bieden, waardoor het een realistische simulatiegame is. Leer bijvoorbeeld hoe verschillende boerderijmachines werken en hoe je ze moet gebruiken. Daarnaast zul je je ook moeten verdiepen in de groeicycli van je gewassen, om zo de opbrengst hiervan te maximaliseren.

Er zit ook een sociaal aspect aan de game. Zo kun je aan het einde van je werkdag deelnemen aan dorpsactiviteiten, om te ontspannen en je sociale leven wat op te krikken. Maak hierbij kennis met je buren en breng tijd met ze door. Je kunt op deze manier ook een gezinnetje starten op het platteland. Boer Zoekt Vrouw, maar dan anders!

De game is hierdoor een unieke mix van een boerderijsimulator, levenssimulatie en een managementgame.

Zie hier de aankondigingsvideo die gepresenteerd werd op Gamescom:

© BIGBEN / TOPLITZ PRODUCTIONS

LisaCooper91

About LisaCooper91

Fanatiek gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.