In het eerste weekend van oktober (zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober) is het weer tijd voor het jaarlijkse evenement Firstlook Festival. Een walhalla van games, cosplay en andere geek en gamer stuff. Maar wat is er allemaal te doen? Welke games kun je spelen?

Zoals je gewend bent van Firstlook Festival zijn er de nodige games die je kan spelen. Games voor diverse consoles, er is ook aan de Virtual Reality gedacht. Ook zijn er de nodige (eSports) toernooien met daarbij een kans om prijzen te winnen. Maar ook als shopfanaat kan je flink losgaan op de vele stand met merchandise. Of de nieuwste hardware bekijken, proberen en wellicht kopen. Als dat nog niet genoeg is zijn er diverse cosplayers aanwezig! Misschien wel van je favoriete game of als je favoriete game-personage waarmee je op de foto kan gaan.

Games, Games en Games
Vooralsnog zijn de volgende games te spelen:
– Lethal League Blaze
– Pokemon Sword
– Pokemon Shield
– The Legend of Zelda: Link’s Awakening
– Luigi’s Mansion 3
– Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen: Tokyo 2020
– The Witcher Wild Hunt – Complete Edition
– Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot
– Dashing Dodgems
Verder kan je nieuwe games, retro games, handheld games, arcade games, tweedehands games, pinball games, party games & esport games tijdens Firstlook tegenkomen.

Community Contest
Dit jaar is er iets nieuws waarbij diverse community’s (die zich hier al voor hebben opgegeven) een heuse stand op het Firstlook Festival kunnen winnen. Inmiddels loopt de actie nog even en horen de deelnemers op 30 september welke stands er nog extra zullen verschijnen tijdens het weekend. Elke deelnemende community heeft een speciale kortingscode gekregen en doordat hun volgers deze code gebruiken bij het afrekenen kan de organisatie zien welke community’s een booth mogen gaan invullen. Ook onze collega’s van de GameMama Facebook groep doen mee! Wil jij dus meerdere dames op het evenement zien? Dan zou een ticket kopen met hun kortingscode dubbele winst zijn!

Tickets met korting
Velen zullen ongetwijfeld al tickets in huis hebben. Maar voor degene die ze nog aan gaan schaffen, ik heb een kortingscode voor je. Bij het gebruiken van de code: GAMEMAMA krijg je 5% korting op je ticket! Heb je weer een paar euro over voor een snack of toch iets extra’s aan merchandise voor je collectie.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.