Het is vandaag Batman dag! We kennen deze duistere nachtwaker natuurlijk van diverse films, series, comics en de nodige merchandise. Vandaag wil ik je kennis laten maken met mijn LEGO Batman Brickheadz. We weten natuurlijk al zoveel over de games of films waar hij in zit toch?

LEGO is al jaren oud en praktisch iedereen heeft wel eens met de gekleurde blokjes gespeeld. Regelmatig verschijnen er nieuwe sets en daar komt Batman ook wel in voor. Of het nu gaat om Duplo voor de allerkleinsten of een set voor een AFOL (Adult Fan Of LEGO) er is voor ieder wel wat wils.


Zo kwam LEGO dus ook met de Brickheadz op de proppen. Van diverse films, series of seizoensgerelateerde personages als Halloween of Pasen, het blijft maar komen. Zo is er ook eentje van Batman en deze heb ik al aan mijn collectie toe mogen voegen. Ik heb wel een collectie waarbij ik alleen degene die me aanspreken wil hebben.


Het is zelfs zo dat er ook Brickheadz alleen in bepaalde landen werden uitgebracht en deze voor 10 á 15 dollar te koop waren en nu op eBay maar zo honderd euro kosten. Terug naar de Brickheadz Batman. Het leuke hieraan is, is dat je jouw Brickheadz zelf moet bouwen. In de verpakking kom je naast de steentjes ook een bouwinstructie tegen. Stap voor stap volg je de instructie op om een Batman te bouwen. Naast Batman is er ook een Robin of Batgirl beschikbaar of ga je toch liever voor The Joker?


De prijs ligt tussen de 10 en 20 euro en er blijven zo nu en dan nieuwe verschijnen. Hoewel er ook enkele dus vrij zeldzaam zijn of moeilijk aan te komen. De allernieuwste Brickheadz kan je vinden in de LEGO Shop.

Een overzicht van wat er al eens is verschenen..

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.