Nintendo heeft de smaak te pakken. Naast Animal Crossing: Pocket Camp en Dr. Mario World brengt het bedrijf de beroemde racegame naar iOS- en Android-apparaten toe. Met nieuwe en bestaande racebanen scheurt Mario en zijn vrienden de hele wereld rond vanaf 25 september.

Altijd vermakelijk om een potje te Mario Karten. Alleen, samen of tegen racers over de hele wereld. Vooral dat laatste doe ik regelmatig. Dus ik ben ook wel blij dat Nintendo zich richt op de iOS- en Android-apparaten om meer publiek te creëren voor hun tijdloze games. Daarom brengt het bedrijf op 25 september Mario Kart Tour uit.

Spelers over de hele wereld kunnen tegen elkaar racen op fantastische racebanen, met speciale stadsbanen die gebaseerd zijn op werkelijke locaties zoals New York, Tokio en Parijs. Deze stadsbanen zijn speciale in-game evenementenbanen die tijdens bepaalde periodes beschikbaar zijn, zowel bij lancering als daarna.

Naast deze unieke toevoeging kan de speler andere personages, karts en gliders verzamelen om zo hun eigen kart te creëren en daarmee racen op klassieke en speciale racebanen.

Goed om te weten is dat Mario Kart Tour gratis is, vanaf de release, om mee te beginnen, op 25 september als download voor iOS- en Android-apparaten. De download is beschikbaar in de App Store en op Google Play Store. Je kunt nu al pre-registreren zodat je op de dag van release een notificatie krijgt zodra de game beschikbaar is. Een Nintendo-account is vereist om Mario Kart Tour te spelen.

Ga voor meer informatie over Mario Kart Tour naar de officiële website.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.