Puzzelen – wie is er niet groot mee geworden? Het is weer de hoogste tijd om te puzzelen met een heus geeky thema. Winning Moves Games, Inc. heeft een aantal enorm leuke Super Mario puzzels op de markt gebracht; in dit artikel tonen we de puzzels die met een Super Mario Odyssey knipoog zijn uitgebracht.

Al eerder hebben we op Female-Gamers.nl een artikel geplaatst over Puzzelen met Super Mario – hier terug te lezen en deel 1 in de Super Mario Odyssey-puzzel-serie – hier terug te lezen. In dit artikel gingen we in op de klassieke Super Mario puzzels. Echter zijn er nog veel meer puzzels en in dit artikel gaan we wederom dieper in op de Super Mario Odyssey puzzels. Als je nu geen zin meer hebt om Super Mario Odyssey opnieuw te spelen weten we het ook niet meer. Wel eerst even gezellig met de familie puzzelen natuurlijk!

Er is een hele reeks Super Mario Odyssey puzzels verkrijgbaar, dus dat belooft heel wat avondjes puzzelpret! Dit artikel toont de puzzels waar we Mario in diverse werelden uit Super Mario Odyssey zien. Alle linkjes verwijzen naar de website van Spellenrijk.nl waar de puzzels te koop zijn. De kostprijs voor een enkele puzzel bedraagt €14,95.

Alle puzzels, ieder bestaande uit 500 stukjes  bevatten als bonus een poster met de puzzelplaat op vol formaat. De afmeting van iedere puzzel is 48 x 34 cm, niet al te groot en goed te puzzelen voor de wat jongere puzzelaars of een gemakkelijke, maar toch zeer leuke, opgave voor de ervaren puzzelaars.

1. Super Mario Odyssey Fossil Falls Puzzel
Deze puzzel toont Mario in zijn avonturieren-outfit waarin hij door een landschap vol fossielen trekt en hier bijzondere wezens tegenkomt.
Één van de leukste werelden uit Super Mario Odyssey.
Hier te koop.

2. Super Mario Odyssey New Donk City Puzzel
Deze puzzel toont Super Mario temidden van New Donk City. Op de achtergrond is het drukke stadsleven te zien, waaronder de hoge gebouwen en de vele taxi’s die New Donk City rijk is.
Hier te koop.

3. Super Mario Odyssey Forgotten Isle Puzzel
Deze puzzel toont Super Mario in actie in het vuurrijke Forgotten Isle. Hij wordt achterna gezeten door een charmante damesrups.
Hier te koop.

4. Super Mario Odyssey Bowser’s Castle Puzzel
Deze puzzel toont Super Mario in zijn Samurai-outfit voor het beruchte kasteel van Bowser. De Chinese setting met vele details zorgt voor nog meer puzzelplezier.
Hier te koop.

Welke van deze Super Mario Odyssey werelden zou jij graag in elkaar willen puzzelen?

© Winning Moves Games, Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.