Bij Female-Gamers zijn we naast video-games niet vies van een bordspel(letje). De Legenden van Andor is wellicht het beste coöp bordspel wat er tot nu toe is uitgebracht. Er zijn nu twee nieuwe uitbreidingen waarbij je weer veel spelplezier rondom de tafel kunt verwachten. In dit artikel gaan we meer over deze uitbreidingen vertellen.
Niet bekend met de Legenden van Andor? Dit spel heeft in 2014 de Nederlandse Expertspellenprijs gewonnen en dat is niet zomaar. We geven je een korte uitleg: verdedig Andor tegen o.a. trollen en draken. Als speler kies je een held: tovenaar, dwerg, krijger of boogschutter en iedere held heeft zijn / haar eigen kwaliteiten. Het belangrijkste is dat je als team speelt tegen het bord. Met vijf uitdagende legenden en een helder spelregelboek met daarin stap-voor-stap de vorderingen en uitdagingen zorgt dit voor een spannend spel waarin je door middel van gezamenlijk overleg en gevechten het kwaad verslaat.  Het basisspel is hier te koop.

Ben je al een gevorderde Andor-speler (en heb je alle te downloaden uitbreidingen en fysieke uitbreidingen al gespeeld) dan kun je je lol op! Er zijn nu maar liefst twee uitbreidingen bijgekomen: ‘De Donkere Helden’ en ‘De Verloren Legenden’.

7767
Bron: 999games.nl

Uitbreiding ‘De Donkere Helden’ wordt binnenkort verwacht en is hier te bestellen.  Deze uitbreiding op deel III bevat maar liefst vier nieuwe helden waardoor je met zijn vijven of zessen aan de slag kunt om de legenden uit de Legenden van Andor: De Laatste Hoop te kunnen spelen.

7765
Bron: 999games.nl 

Uitbreiding ‘De Verloren Legenden – Oude Geesten’ is hier te bestellen. Deze uitbreiding bevat maar liefst drie gloednieuwe legenden voor het basisspel ‘De Legenden van Andor’.  Geesten, een ijsdemon en het opperhoofd van de Skrallen zullen jullie samen moeten verslaan in deze nieuwe bloedstollende legenden.

We kijken enorm uit naar deze uitbreidingen van dit machtig mooie bordspel. Jullie ook?

© 999 Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.