Zoals je in de titel al kan lezen is er nieuws uitgebracht dat Vans een Harry Potter lijn gaat uitbrengen!

Vans and Harry Potter collaborated to conjure up a magical collection of footwear, apparel, and accessories for witches, wizards, and Muggles alike.

Er is nog niet veel bekend, oftewel eigenlijk nog helemaal niets, maar het nieuws op zich is voor mij al reden genoeg om enthousiast te worden! Ik hou van het merk Vans en, zoals sommigen nu misschien wel weten, ben ik ook een enorme fan van de Wizarding World die J.K. Rowling gecreëerd heeft. Vans heeft wel vaker een thema gebruikt als inspiratie, zoals Nintendo of Marvel, en dat is eigenlijk altijd een succes.

Het lijkt erop alsof we niet alleen een schoenenlijn krijgen, maar ook andere accessoires en eventueel zelfs kleding. Ik hoop dat ze het thema een beetje breed pakken en geen gezichten op de schoenen zetten, maar bijvoorbeeld de logo’s van de vier huizen, magische dieren of andere herkenbare Wizarding World objecten. Ik kan denk ik wel met zekerheid zeggen dat ik er iets van ga aanschaffen! Ik hou het in ieder geval voor jullie in de gaten wanneer er meer nieuws komt, maar wil je er ook zelf meteen bij zijn? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Update:

We hebben een eerste blik gekregen in de collectie! Vans heeft via Facebook een foto gedeeld van vier verschillende schoenen, voor elk huis één type schoen. De datum wanneer de schoenen te koop zijn is nog niet bekend, dus voor nu moeten we het even met deze foto doen. Wat vind je er van? Zoals je verwacht had? Het valt mij eerlijk gezegd nog een beetje tegen, ik ben zelf een Ravenclaw en vind de schoen vrij saai, gewoon blauwe schoenen, dus ik hoop op meer uitvoeringen!

Bron: Vans pagina op facebook

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.