YAAAAAAAAAHH! Er is een update voor Kingdom Hearts III!! Ik was en ben een groot fan en er wordt meer uit deze kaskraker gehaald. Op veler verzoek is er als update nu een Critical Mode toegevoegd. voor de échte die-hards dus!

Greetings, it’s been a while since I last posted. Spring is here, and I hope everyone is doing well. KINGDOM HEARTS…

Geplaatst door Kingdom Hearts op Maandag 22 april 2019

Eerlijk gezegd: ik heb hem nog niet uitgespeeld. Bij Big Hero 6 ben ik tijdelijk even afgehaakt. De grootste missie die ik persoonlijk had was alles verzamelen (goh!) en heb dan ook uren en uren gezocht naar Hidden Mickey’s en kistjes.

Heb je Kingdom Hearts nu nog steeds niet gespeeld?
Kijk dan even het volgende filmpje en wellicht dat je dan wel de grote stap gaat wagen:

The buzz won't stop! Check out what everyone is saying about KINGDOM HEARTS III now!

Geplaatst door Kingdom Hearts op Donderdag 14 februari 2019

In deze (extra moeilijke) critical mode voor de echte doorgewinterde en ervaren fans is je maximale HP en MP gehalveerd. Dit zorgt er natuurlijk al voor dat Kingdom Hearts III een stuk uitdagender wordt, maar het gedrag van enkele vijanden is ook veranderd. De frequentie van situation commands en magie is verminderd. Last but not least heeft Sora exclusieve nieuwe vaardigheden voor deze critical stand.

Nu is het zeker de taak om stand te houden tegen de duisternis! Kingdom Hearts III is nog steeds verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en XBOX One – een must-have al zeg ik het zelf!

Oh en nog een kleine recente toevoeging voor diegene die zich niet op deze moeilijke modus blindstaren: je opslag voor foto’s is verhoogd naar 200. Kijk, dat spreekt mij dan weer aan! Plus de items die je al gesynthesized hebt in de mog shop zijn vanaf nu voorzien van check marks.

Persoonlijk sla ik de critical mode even over en ga binnenkort verder in mijn eindeloze zoektocht naar hidden mickey’s en kistjes. Hopelijk in een volgende update meer interessants!

Bron: Kingdom Hearts / Square Enix persbericht
© Disney. © Disney/Pixar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.