Hoppa! Nintendo smijt weer met een release-datum voor een platformer van groot formaat: Super Mario Maker 2. Maak je maar klaar om flink te gaan bouwen vanaf 28 juni 2019 want op die datum kun je aan de slag met deze nieuwe Nintendo-klapper en kan je creatieve geest geheel vrij te laten om de beste, vetste, coolste en tofste levels te creëren!


Ben je nog niet bekend met Super Mario Maker? Lees dan de review van deel 1 *klik*. De eerste versie van Super Mario Maker stamt alweer uit 2015 en verscheen exclusief op de Nintendo Wii U. Het lag in de lijn der verwachting dat dit succes ook op de Nintendo Switch uitgebracht zou gaan worden.

Opwarmen kunnen we met de nieuwe trailer:

In deel 2 is het vanzelfsprekend dat – naast het bouwen van Super Mario levels – er een upgrade heeft plaatsgevonden in de vorm van nieuwe functies, tools en items. Exact weten we er het zijne nog niet van, maar uit de trailer blijkt al dat we hellingen kunnen maken en je bestand moet zijn tegen meer vijanden. Jong en oud kunnen er op los experimenteren om het ultieme Super Mario level te maken. Denk er hierbij aan dat vrijwel niets onmogelijk is en daar zit ook de uitdaging!

Die-hard fan? Wanneer je de Limited- Special- Edition- Super – Mario – Maker – Edition fysiek of digitaal koopt krijg je er een speciale Nintendo Switch-stylus bij *klik*. De ideale tool om nóg beter levels te bouwen en dat is nog niet alles: ook komt er een 12-maanden individueel lidmaatschap voor Nintendo Online bij.  Het online lidmaatschap is niet zo heel verrassend gezien dit – eindelijk- de game bij uitstek is om voor online te gaan voor het delen van je creatie, inspiratie op te doen en het spelen van andermans creatie.

Pre-orderen dus of uiteraard wachten tot de review op Female-Gamers.nl verschijnt ;).
28 juni 2019 verschijnt Super Mario Maker 2 exclusief voor de Nintendo Switch!

Bron: Nintendo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.