Een evenement waar je iedereen kan en mag zijn. Een favoriete personage uit een film, game, sprookjes enzovoorts. Niets is te gek, het is juist leuk en gezellig. Dat kan allemaal bij de Fantasy Fest op 9 en 10 maart in Rijswijk.

Twee dagen lang waan je, je in de wondere wereld van prachtige kostuums, inspiratie opdoen en jouw hobby delen met vele anderen aanwezigen. Fantasy Fest wordt dit jaar gehouden op 9 en 10 maart 2019 in De Broodfabriek in Rijswijk. Op deze beurs vind je tientallen standhouders waar men fantasy gerelateerde artikelen verkopen zoals cosplay, etenswaren en comics. Natuurlijk worden ook diverse evenementen plaats waar je aan mee kan doen.

Wat is er zoal te doen tijdens de tweedaagse evenement?

  • Fantasy en Cosplay: Even voor één dag (of twee dagen) verkleden naar een personage die jij graag wilt zijn. Fictief of niet. Jij bent de ster van de dag.
  • Anime, Manga en Comics: Op zoek naar de ene boek die je nog mist in jouw collectie? Of je wil je weten waar de volgende hoofdstuk over gaat? Zoek en koop hier jouw anime, manga of comics.
  • Workshop en demonstraties: Doe mee met een potje zwaardvechten of workshop manga tekenen. Wellicht heb je wel een verborgen talent.
  • En nog veel meer!

Dit is een houtgreep van de vele leuke workshops die je kan bezoeken en mee kan doen. Een workshop die je ook kan doen (en ook mij leuk lijkt) is een Steampunk Prop opleuken. Een prop kan zijn een wapen, glasses of headgear geheel in steampunk-stijl. Neem jouw prop mee en leuk deze op tijdens dit 1,5 uur workshop. De workshop is gratis. Benodigde materialen kan je aanschaffen bij de stand aanschaffen (vanaf 0,50 euro per onderdeel). Kortom: er valt voldoende te beleven tijdens de Fantasy Fest.

Wil je hierbij aanwezig zijn. Je kan kan online tickets bestellen vanaf 6,50 euro (Early Bird). Voor meer informatie en het bestellen van tickets, bezoek de website van Fantasy Fest.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.