Het is eindelijk zover! Wellicht de grootste Game-happening (als het aan mij ligt wel) van het jaar: de release van Kingdom Hearts III!

Wat altijd al een essentieel onderdeel is van Kingdom Hearts is de muziek en daar hebben ze nu flink mee uitgepakt. De Japanse Singer-Songwriter Hikaru Utada is de lucky person die ‘Face My Fears’ – de titel van de theme song – in mocht zingen. Niemand minder dan Skrillex – absoluut geen onbekende in de muziekwereld – heeft meegewerkt aan deze prachtige theme song.

Benieuwd? Je hoort hem hier in de openingsfilm van Kingdom Hearts III:

‘Face My Fears’ is in twee varianten verkrijgbaar, namelijk de Engelse en de Japanse variant. Beide zijn terug te vinden op de EP met de gelijknamige titel ‘Face My Fears’.  De 4-track EP bevat tevens het nummers ‘Don’t Think Twice’ – eveneens afkomstig uit Kingdom Hearts III – en ‘Chikai’.

De gehele EP is hier te beluisteren:

Een absoluut pareltje om te beluisteren en die zeker weten nog veel vaker door mijn koptelefoon zal galmen. Kippenvel gegarandeerd!

Hoe dichter we bij de release van Kingdom Hearts kwamen hoe meer ik ga twijfelen. Wat nu als de game gaat tegenvallen. Meestal wanneer je ergens zo enorm naar uitkijkt komt het neer op een teleurstelling. Maar hé ze hebben niet voor niets 12 jaar aan deze monsterhit gewerkt. We weten al dat Sora samen met Donald en Goofy in werelden van Big Hero 6, Frozen, Toy Story, Pirates of the Caribbean en Monsters, Inc. terechtkomen, maar ik ben zóóó enorm benieuwd wat we nog meer kunnen verwachten.

29 euh… nu dus 26 januari 2019 is een historische dag in de Game-geschiedenis en kunnen we genieten van Kingdom Hearts III op de Playstation 4 en de XBOX ONE! Eerlijk gezegd heb ik niet veel vaker zo enorm naar een game uitgekeken.  Hoe nieuwsgierig ben jij?

© Disney.
© Disney/Pixar.
© SQUARE ENIX.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.