Een nieuw jaar, 2019. Nieuwe kansen, nieuwe avonturen en goede voornemens. Een van mijn goede voornemens is gaming gerelateerd. Voor ik verder ga wil ik je eerst een gelukkig, liefdevol en gezond 2019 wensen!

Gezonde goede voornemens
Net als miljoenen andere heb ik als goed voornemen om voor mezelf te gaan zorgen. Dit doe ik door op voeding te letten en gezonder te leven. Meer sporten (eugh), maar hey! Kom op we gaan ervoor. Mijn dochters willen de Venloop rennen (een hardloopwedstrijd hier in de buurt). Deze is in maart. Moet lukken toch om zelf mee de 500 meter te rennen? Ik heb een hekel aan hardlopen maar voor je dochters doe je alles….

Goede voornemens op het gebied van gamen
Afgelopen jaren stond ik aan het roer van een grote blog. Erg leuk allemaal mommystuff. Wellicht boeit het je niet zo, maar het kostte me zo ontzettend veel tijd. Ik had nauwelijks tijd om leuke dingen te doen. Toen ik in november stopte na bijna 3,5 jaar kreeg ik ineens meer tijd. Eerst ging die tijd naar heel veel dingen die moesten gebeuren. Inmiddels is alles een beetje bij. Dus daar komt mijn goede voornemen op het gebied van gamen. Ik ga dit jaar weer meer tijd nemen voor mijzelf!

Op een rijtje
Op tijd een serie kijken, lekker een avondje fröbelen met handletteren, maar ook weer eens tijd maken om te gamen. Op 1 januari startte ik gelijk goed. Even lekker een uurtje in WoW. En de meiden? Ze kijken het liefste de hele dag door de dansjes uit Just Dance of Fortnite op Youtube. Dus hier staat Just Dance op het verlanglijstje om te gaan halen.

Daarom heb ik meegedaan aan de Ubisoft prijsvraag *fingerscrossed* als we 20 euro shoptegoed winnen dan gaan we Just Dance gelijk aanschaffen!

Dus goede voornemens genoeg, ik ga voor gezonder leven, meer me-time en een overzichtelijker en geordend leven waar ik meer kan gaan genieten van alles om me heen!

Hoe zit dat met jouw goede voornemens?

About Witchy

Getrouwd met Mike en mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Ninendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 . Via de MMORPG WoW heeft ze haar man Mike ontmoet.

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.