Er komt een opvolger voor Godzilla! Ken je hem nog uit 2014? Inmiddels is de 2de officiële trailer gelanceerd voor Godzilla II: King of the Monsters en dat beloofd heel veel spanning en sensatie!

Alena heeft het in een artikel uit juli 2018 over de San Diego Comic-Con al eerder gehad over de nieuwe Godzilla waar destijds de eerste trailer werd aangekondigd (hier terug te lezen). Met trailer nummer 2 kun je nog verder op het puntje van je stoel gaan zitten, want dat het spannend wordt moge wel duidelijk zijn!

Met Godzilla zit het zo: you hate it or you love it! I love it, mede dankzij alle supermonsters waar Godzilla het in King of the Monsters – Mothra, Rodan en de rest van de MonsterVerse – tegen op moet nemen. Past mooi in mijn straatje met voorliefdes voor enorme wezens, waaronder dino’s en haaien.

En wie zien we daar? Eleven uit Stranger Things! Zal deze jongedame (Millie Bobbie Brown) ooit nog van haar Eleven-imago afkomen, want in de trailer lijkt het net of ik naar een stukje uit Stranger Things zit te kijken. Maar ook zien we Norma Bates (ofwel Vera Farmiga) die mijns inziens ook nooit meer van haar Bates Motel imago afkomt. In ieder geval is er wel een groter blik sterren uit de kast getrokken voor dit vervolg, want naast de eerdergenoemde dames spelen ook Charles Dance (Game Of Thrones) en Jonathan Howard (Thor: the Dark World / World War Z) een rol.

Oordeel zelf en bekijk de trailer hier:

De filmposter is er in ieder al één om je vingers vol zoute popcorn compleet van af te likken. 30 mei 2019 is het eindelijk zover en kun je Godzilla 2: God Of The Monsters in de bioscoop aanschouwen voor de beeldbuis release zul je toch even een paar maandjes langer moeten wachten. Persoonlijk kan ik niet wachten, maar dit wordt toch weer zo’n film waarbij ik wacht tot hij ergens on demand beschikbaar wordt en er eventueel ruimte is voor een heuse Godzilla- marathon.

Kun je niet wachten? Pathé gaat in de herhaling met de film uit 2014 welke dus tijdelijk weer in de bioscoop gezien kan worden. Voor meer info zie hier! Wil je liever niet van je luie bank af? Mooi! Dan kun je anime-versie Godzilla: The Planet Eater uit 2018 op Netflix bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.