Nee, je hebt niet zojuist een tijdreis doorgemaakt naar de sinterklaastijd! No worries, geen schreeuwende en overprikkelde kids! Maar deze mama ligt vandaag voor de brievenbus, voor het eerst sinds een tijdje dat ik de postbode graag zie komen! Vandaag komt Super Mario Bros binnen voor de switch!

Althans dat hoop ik, dat zegt de website waar ik hem besteld heb. En ik hoop dat het postbezorgingsbedrijf mij niet in de steek laat vandaag. Mijn man moet werken vanavond dus ik ga lekker met een dekentje en de switch op de bank. Ik heb het al helemaal uitgedacht! Nu hopen dat de kids meewerken. Kans is groot dat ze het spel eerder spelen dan ik, maar ach, ik moet ook af en toe delen toch? Ik hoop dat ze in de mood zijn om samen te spelen. Blijft toch een dingetje!

Vroeger bij de expansions van World of Warcraft ben ik de postbode wel eens gaan opzoeken. ID kaart mee en hup! Gelukkig was het een vaste postbode en kreeg ik het pakketje mee. Installeren en spelen maar. Hoe verzonnen ze het, een expansion op cd. Er is niets verschrikkelijker dan wachten op je favo game. Gelukkig is het nu wel anders. De meeste games kun je online kopen en vervolgens downloaden. Ik vind dit zo’n uitkomst!

Ik ben flink aan het ontspullen, ons huis van boven naar beneden. Alles wat langer dan een jaar niet boeiend is geweest, hup weg ermee! Tenzij het gaat om een reserve lampje ofzo. Wij hebben al zoveel weggedaan en andere blij gemaakt met baby/peuter speelgoed. Daar doe je het voor toch?

Over ontspullen gesproken, omdat je tegenwoordig alle expansions gewoon kan downloaden heb ik laatst alles weggedaan van spellen. Ergens doet het pijn, want wat was ik trots op mijn verzameling, maar ze zaten in een doos, die doos stond in de weg. Ik doe er verder niets meer mee. Dus in mijn opruimwoede alles weggedaan van mijzelf.

De spullen van manlief zijn een ander verhaal. Die mogen toch echt niet weg. Nou ja, dan gaan ze maar helemaal achterin de kast. Zodat ik er zo min mogelijk last van heb en er geen ruimte aan hoef te investeren.

Maar dat even ter zijde. Ik schrijf deze blog gewoon om tijd te doden tijdens het wachten op de postbode. Want zodra die geweest is, ga ik lekker Super Mario op de switch spelen! Ciao!

Witchy

About Witchy

Getrouwd met Mike en mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Ninendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 . Via de MMORPG WoW heeft ze haar man Mike ontmoet.

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.