Schaam je niet wanneer er bij de naam Trevor Horn niet meteen een lichtje gaat branden. Deze beste man heeft in de jaren 80 de nodige muzikale hoogtepunten bereikt, waaronder met Yes en Buggles. Yes, Video Killed The Radio Star krijg je de rest van de dag niet meer uit je hoofd.

De Engelse muzikant / producer Trevor Horn heeft zich na het produceren voor diverse artiesten (o.a. Seal, Tori Amos, Tom Jones, Paul McCartney, Tina Turner, Robbie Williams) nu voor het eerst gewaagd aan een heuse soundtrack, namelijk die van de Anime-serie The Reflection.

Superheldenserie The Reflection, van Japanse makelij, werd in 2017 uitgezonden door de Japanse publieke omroep NHK. Niemand minder dan de recent overleden Stan Lee (een ware held in de Marvel Comics wereld – co-creator van o.a. the Fantastic Four, Spider-Man, the Hulk, Iron Man en the X-Men,) staat aan de wieg en Hiroshi Nagahama (bekend van Mushishi) is de regisseur. Studio Deen (KonoSuba, Showa Genroku Rakugo Shinju) heeft de serie geanimeerd.

In de serie heeft het mysterieuze fenomeen ‘The Reflection’ vele mensen over de gehele wereld gedood. Diegene die deze “ramp” overleefd hebben krijgen superkrachten en worden daarmee superhelden. Geheel vanzelfsprekend krijg je dus een helden- en een schurken- kant. Voor de Engelse stemmencast zijn een aantal bekende namen aangenomen,

De trailer van deze indrukwekkende serie kun je hier bekijken.

Trevor Horne’s The Reflection is sinds 28 september verkrijgbaar op zowel CD (met 3 bonustracks – ‘Sky Show’, ‘Future Boyfriends’ en ‘Sky Show (Unplugged)’) als Vinyl. Of en wanneer de serie in Nederland te zien is of verkrijgbaar is helaas nog niet bekend.

Aangezien het pakjesavond is leek het ons leuk om ook iets weg te geven! Female Gamers mag een prachtexemplaar van de CD verloten.  Lijkt dit jou wel wat? Reageer dan voor 14 december 2018 op de facebookpost van dit artikel en dan kiezen wij daarna zo snel mogelijk een winnaar uit, die krijgt de CD dan thuisgestuurd!

Voorwaarden:
• De prijzen zijn niet voor geld in te wisselen.
• De inzending moet voor 14 december 2018 23:59 uur binnen zijn.
• Je mag maar één maal deelnemen aan de prijsvraag (bij meerdere inzendingen word je gediskwalificeerd).
• Wij zullen ons uiterste best doen de winnaar zo snel mogelijk na de laatste inzenddag bekend te maken. Wij nemen contact op met de winnaar via Facebook.
• Wij zijn niet verantwoordelijk voor de slechte postverzorging van de postbedrijven.
• Crewleden zijn uitgesloten van deelname.
• Jouw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en zullen na de prijsvraag verwijderd worden uit ons systeem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.