Wie had dat gedacht? De gele Transformer Bumblebee heeft een eigen film gekregen. We gaan wel terug de tijd in, naar 1987 waar Charlie de zwaar beschadigde Bumblee treft. Het begin van een nieuw avontuur waarbij we ook Optimus Prime zien krijgen, weliswaar als hologram. De hele wereld ligt weer overhoop als ook de Desepticons langskomen..

Deze nieuwe actie-avonturenfilm begint in 1987, als Bumblebee zich schuilt houdt in een autokerkhof in een klein Californisch badplaatsje. Charlie (Hailee Steinfeld), een avontuurlijke tiener, ontdekt de zwaar beschadigde Bumblebee.

Vanaf 20 december in de bioscoop.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.