Mary Poppins is een heuse klassieker onder de Disney films. Het is al wel een eeuwigheid geleden dat ik deze film heb gekeken. De film is vanaf vandaag, 19 december, in de bioscoop te bewonderen. Als je naar de film gaat mag je kiezen tussen een Nederlands gesproken versie of de Engelse variant.

Een typische kerst-, en familie- film voor de komende feestdagen is Mary Poppins Returns. Met de combinatie van tekenfilm en film door elkaar waan je je toch echt in een sprookje.

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe film Mary Poppins Returns . Ze schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt (stem van Noortje Herlaar) schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda (stem van Stefan de Kogel), is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans mee met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.