Die Spider-Man, wat is hij veel voorbij gekomen afgelopen jaar en dan op de valreep ook nog een nieuwe film. Deze keer een Cartoon versie van Spider-Man die ons kennis laat maken met het Spider-Versum, daar waar meer dan één persoon het masker kan dragen. Leuk voor de Spider-Man fans, maar wel vanaf 6 jaar natuurlijk!

Een frisse kijk op een ander Spider-Man Universum, met een baanbrekende visuele stijl die de eerste is in zijn soort. Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

Zou jij het Spider-Man masker willen dragen? Vanaf 20 december in de bioscoop en beschikbaar in zowel het Nederlands als het Engels. De Nederlandse versie heeft de volgende stemmen-cast; Holly Mae Brood, Ronnie Flex, Levi van Kempen, Thijs Römer, Fernando Halman, Derek de Lint, Edwin Jonker, Kim van Kooten, Frank Lammers en Buddy Vedder.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.