Winter Is Coming! Jazeker en om deze reden heeft HBO eindelijk! Ja eindelijk! de startdatum van het laatste seizoen (8) bekend gemaakt. Maak je maar vast klaar en maak geen andere afspraken, want je hebt een date met je televisie op 8 april 2019!

Weten we nog hoe spannend het einde van seizoen 7 was? – Nee, we geven geen spoilers voor dat handjevol mensen die niet aan de buis gekluisterd zit – Vervolgens duurde het eeuwen (oké 2 jaar) totdat we nieuws kregen over wanneer het laatste seizoen dan eindelijk uitgezonden zou worden. Gelukkig duur het niet zo lang als het wachten op George R. R. Martin’s laatste boek over het spel der tronen.

Het laatste seizoen (oh… ik vrees nu al wat ik na de laatste aflevering met mijn leven moet) zal bestaan uit slechts 6 afleveringen, máár die duren ieder wel minimaal 80 minuten, ofwel iedere week een hele Game Of Thrones- film kijken.

De trailer die HBO losliet #ForTheThrone is als het ware een samenvatting en is een ode aan de vele doden, waarbij er nog niets wordt losgelaten aan nieuw materiaal.
Every battle
Every betrayal
Every alliance
Every risk
Every fight
Every sacrifice
Every oath
Every death
Is all #ForTheThrone:

Extra spannend: vrijwel niemand weet hoe de serie zal eindigen. Om niets aan het toeval over te laten hebben de makers verschillende scenario’s opgenomen zodat zelfs de acteurs nog niets over hun lot weten. En ja…. het belooft beter te worden dan de aflevering ‘Hardhome’ uit seizoen 5. Die aflevering heb ik zeker 3 keer gezien in één week.

Niet getreurd, er zijn al een aantal prequels in de maak. Hoewel vrijwel niets het natuurlijk haalt bij het origineel van Game Of Thrones. Wat wordt het lot van Cersei, Jaimie, en Tyrion Lannister, Danaerys Targaryan en haar overgebleven draken, Jon Snow, The Nights Watch, The Night King en natuurlijk de overgebleven Starks? Wie zal de battles niet overleven? Wie komt er om de ijzeren troon? Bereid je voor op de grootste veldslag die ooit op televisie te zien is geweest!

Ben jij net zo enthousiast? En Wat denk jij dat er gaat gebeuren is deze aller-aller-allerlaatste afleveringen van dé in mijn ogen beste serie die ooit op TV is uitgezonden?

#WINTERISCOMING #APRIL2019

Bron: HBO.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.