Jaaa! De hype van 2016 blijft in ontwikkeling. Sinds 16 oktober is de vierde update van de app uitgerold en kun je op zoek naar zogeheten Gen. 4 Pokemon uit de Sinnoh-regio.
Maar liefst 107! Jazeker 107 Pokemon zijn (lees: worden) aan de lijst toegevoegd. Jas aan en rennen dus: Gotta Catch ‘Em All!

Niet geheel toevallig natuurlijk dat Niantic slechts een maand voor de release van de console-versie van Pokemon: Let’s Go Pikachu en Eevee (lees onze preview alvast hier) nog even flink wat nieuwe Pokémon in het wild loslaat aangezien je al je gevangen aanwinsten kunt integreren in de console-versie. De nieuwste toegevoegde pokemon komen uit generatie 4 (duh!) en we hebben het dan ook over Pokemon Diamond, Pearl en Platinum. Gen (allen uitgebracht voor de Nintendo DS). Gen. 4 wordt (net als de eerdere updates) gefaseerd uitgerold, dus de komende weken kun je nog flink je slag slaan om zoveel mogelijk Pokemon te catchen!

De begeleidende trailer waar Niantic mee op de proppen kwam belooft heel wat:

Garchomp, Shellos, Munchlax, Mamoswine, Lucario, Glaceon, Leafeon, Gastrodon en Pachirisu kunnen we dus onder meer gaan verwachten de komende paar weken.
Uiteraard komen er ook weer genoeg nieuwe Pokemon uit eieren, zijn er nieuwe Pokemon-baby’s en nieuwe Eevee euh… evoluties. Go check it out!

Maar ho! Dat is nog niet alles, want ook Halloween is in  Pokemon Go! niet te missen. Tijdens een speciaal Halloween-event die loopt van 23 oktober t/m 1 november (22:00 uur Nederlandse tijd) kun je extra veel Ghost-Pokemon spotten in het wild!
Giratina is de nieuwe (tijdelijke) raid-boss en de event-Pokemon is ditmaal Spiritomb. Plus omdat je met Halloween vaak snoep ophaalt krijg je in Pokemon Go! tijdelijk dubbele snoepjes! Yum!

Rennen!!! Want vanaf 16 november zit je natuurlijk aan je console gekluisterd.

Speel jij nog steeds Pokemon Go? Laat het ons weten! 🙂
Ben je gestopt en toch weer nieuwsgierig? Pokemon Go! is nog steeds helemaal gratis te downloaden.

Bron: https://pokemongolive.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.