Zoals je natuurlijk al hebt gelezen in onze events agenda (rechts op de website) voor 2018 zijn er diverse evenementen gepland voor deze maand, september. Om deze nog even extra onder de aandacht te brengen hebben we deze nog even in een overzicht voor je geplaatst.

In het eerste weekend van september, 1 september & 2 september, heeft de Comic Con in Amsterdam al plaatsgevonden. Niet getreurd als je deze hebt gemist er komt er nog eentje in Utrecht in de komende maanden. Andere evenementen voor deze maand zijn voornamelijk aan het einde van september. Allemaal bijwonen is een uitdaging, maar vast niet onhaalbaar.

15 & 16 september Comic Con Antwerp
21 september tot en met 23 september The Reality in Assen
22 & 23 september Yu-Gi-Oh! Championship Series in Utrecht
22 en 23 september TomoFair in Nijmegen
22 en 23 September Elfia Arcen
23 september 36e Retro Spelcomputer Beurs Apeldoorn
29 en 30 september Facts Gent

Welk evenement kunnen we jou misschien tegenkomen?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.