In de zomervakantie onbeperkt lang gamen met mede-gamers en, mocht je nog tijd hebben, slapen in de buitenlucht. Klinkt goed toch? Dat kan allemaal bij het jaarlijkse CampZone-evenement in Kronenburg. Elf dagen lang genieten!

Al 17 jaar is CampZone een begrip. Een werkelijk feestje waar fanatieke en beginnende gamers elf dagen lang zich vermaken aan talloze activiteiten en het spelen van (live) games. Speel je favoriete spel alleen of samen zoals Fortnite, Call of Duty of Rocket League op de PC. Ben je meer een fan van old school games? Op CampZone zal ook retroconsoles en arcadekasten beschikbaar zijn waar jij jouw overige vrije uurtjes kan spenderen en eventueel iemand anders zijn high score verbeteren.

Op zoek naar een uitdaging? Doe dan mee aan de Thinking Challenge. Tijdens zo’n challenge maak je bijvoorbeeld met je team een eigen robot die een ei zonder te beschadigen van punt A naar punt B moet brengen. Of wat dacht je van ‘real life’ potje Duck Hunt spelen. Alles is mogelijk tijdens CampZone. Elke dag vinden er activiteiten en competities plaats. Op de ene dag kan je meedoen aan een cosplay competitie, terwijl je de volgende dag probeert iemand te verslaan met een potje Heartstone. Kortom, je verveelt je niet tijdens dit evenement. Ben je benieuwd wat je allemaal kan doen tijdens deze dagen? Bekijk het programma hier.

Op een gebied van 8 hectare terrein vindt de CampZone plaats. Dit gebied is voorzien van eetgelegenheden, douche- en toiletvoorzieningen en supersnelle netwerkverbindingen. Want ja, je moet natuurlijk wel altijd en overal verbonden zijn.

Heb je niks te doen van 27 juli tot en met 6 augustus en je bent een game-liefhebber? Wellicht is dit evenement wel iets voor jou! Bekijk de website van CampZone voor meer informatie.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.