Op 4 september komt de nieuwe uitbreiding voor Destiny 2 uit, Forsaken. We hebben al eerder over Destiny 2 geschreven dit kun je hier lezen. Dit artikel gaat niet om Destiny 2 of de uitbreiding, maar over een evenement!

Op vrijdag 7 september is er een evenement in het Pakhuis de Zwijger in Amsterdam waar 8 clans het tegen elkaar op gaan nemen in  4tegen 4 matches. Erg goed nieuws dat er een Destiny 2 competitie komt, maar nog leuker nieuws is dat dat er nog ruimte is voor clans om mee te doen!

De clans zullen uiteindelijk strijden voor de titel ‘Beste Clan van de Benelux’ en wie wil dat nou niet zijn! Iedere Clan nomineert zijn vier beste spelers die gaan strijden voor een volledig Destiny 2 prijzenpakket. De competitie draait wel om de nieuwe uitbreiding en de 4vs4 zal het beste combineren van PvE en PvP. Per clan worden vier spelers in een map gedropt waar ze het moeten opnemen tegen een willekeurige vijand. Voor iedere verslagen vijand verzamel je een Mote of Light, deze kun je verzilveren om een Primevil op te roepen. Bij vijf tot vijftien Motes stuur je een sterke vijand naar je tegenstander, die kunnen dan geen Motes verzamelen tot deze sterke vijand verslagen is. Uiteindelijk kun je bij 25 Motes één van je teamleden naar de tegenstander sturen voor de complete chaos.

Zijn jij en je Clan volledig op elkaar ingespeeld? Doen jullie wekelijks de Raid zonder moeite, dan is deze competitie echt iets voor jullie! Geef zo snel mogelijk op, want vol is vol, via de mail bij Christian. Vermeld daarbij:

  • Naam van je Clan
  • Wie bij jouw team hoort
  • Welke klasse jullie spelen
  • Leuk of bijzonder verhaal over jullie team
  • Waarom jullie Clan gaat winnen.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

De serie wordt gedeeld via de kanalen van Destiny 2 en Bungie. Daarnaast mag iedere clan op 7 september supporters mee nemen en de winnaars krijgen natuurlijk naast de titel een grote prijs! Alle clanmembers krijgen ook nog eens de nieuwe uitbreiding.

In aanloop naar het evenement zullen er een serie afleveringen opgenomen worden waarin teams geïntroduceerd worden en dan kan er gestemd worden, zorg dat je daarbij zit!

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.