Een Sinterklaas cadeautje voor de volwassenen, de eerste DLC van Destiny 2 kwam uit op 5 december. Voor de mensen die het spel op de PC spelen, kwam deze DLC erg snel en voor de PlayStation 4 en Xbox One spelers duurde het waarschijnlijk net te lang, maar hij is er!

Met de nieuwe DLC komt een nieuwe verhaallijn die zich afspeelt op, onder andere, de nieuwe planeet: Mercury. Het nieuwe verhaal is heel erg mooi met prachtige landschappen, maar wel vrij kort. Na het verhaal kun je nog vier adventures spelen en de nieuwe planeet verkennen. Nieuwe planeet betekend ook nieuw Public Event en die is heel erg leuk. Het is de grootste tot nu toe waar je verschillende handelingen moet uitvoeren en het is nog best moeilijk om hem heroic te krijgen als veel spelers mee doen, want dan gaat het allemaal net te snel. Er zijn ook nieuwe mappen gekomen voor de crucible, waaronder Mercury mappen, maar ook Titan.

Naast de nieuwe content veranderen er ook wat dingen in de Tower op de Traveler. Je kunt nu namelijk ook hier voetballen en dus niet alleen meer in de Farm. Het voetbalveld is te vinden achter Cayd-6. Wat ik een hele leuke toevoeging vind is dat je nu extra gear kunt krijgen door coins in te leveren bij bijvoorbeeld Zavala. Je hebt nu dus bijvoorbeeld speciale crucible gear en dit motiveert weer extra om die coins bij elkaar te sparen. Verder kun je nu weer levellen, je main level is nu max 25 en het powerlevel gaat tot 330, dus je hebt weer genoeg te doen. Ook zijn er nu natuurlijk nieuwe guns en ook nieuwe exotics. Er komt ook een raid level bij, maar daar weten we nog niet alles over op dit moment, dat is nog even afwachten.

Ik vind de DLC echt heel erg mooi. Het is een mooi verhaal en de landschappen en omgeving zijn echt prachtig, plus dat je vex monsters tegen kwam in wit en goud, elite! Je moet wel rekening houden dat je de story in een uur of vier wel uitgespeeld hebt, afhankelijk of je alles killt om je heen of erdoorheen gaat rennen, maar als je Destiny 2 wilt blijven spelen, dan is het wel een must.

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.