E3 2018 in Los Angeles. Welke games kunnen we binnenkort verwachten? Wat hebben de ontwikkelaars voor ons in petto? Inmiddels hebben diverse ontwikkelaars hun prachtige werken vertoond waar we wel of niet hype van werden. En Ubisoft? Dit hebben de Fransen aan ons gepresenteerd.

Hieronder een korte samenvatting en trailers van games die Ubisoft tijdens de persconferentie lieten zien.

Just Dance 2019
Bereid je voor op een dansende panda tijdens de opening van Ubisoft. Ieder jaar komt er wel een nieuwe Just Dance-game uit, dus 2019 kon ook niet ontbreken tijdens de persconferentie. Nieuwe nummers, nieuwe dansmoves waar jij alleen of met vrienden je prima kan vermaken.

Tom Clancy’s The Division 2
Een third-person RPG-shooter werd uitgebreid behandeld tijdens de E3. De setting waar de game zich afspeelt is in Washington D.C., waar enorme chaos heerst. Criminele bendes maken het leven van de burger zuur. De game is speelbaar in een van de drie klassen, waar je uiteindelijk tot een man of acht kan spelen voor de end content. En niet te vergeten: er komen raids naar de game!
De ontwikkelaars maakten ook bekend dat ze gratis DLC-pakketten uitbrengen. In het eerste jaar drie pakketten verdeeld over drie episodes.

Skull and Bones
Altijd al een piraat willen zijn? In deze battle-game spelen piraten de hoofdrol. Schepen aanpassen, samenwerken met andere online spelers, uitdagende gevechten houden en zeilen over de Indische oceaan. Welke piraat wil dat nou niet?

Beyond Good and Evil 2
Fans zaten er al op te wachten. Vorig jaar liet Ubisoft al wat doorschemeren, maar dit jaar konden ze eindelijk wat gameplay tonen. Wie de eerste game van Beyond Good and Evil al heeft gespeeld weet wie Jade is: de heldin, maar nu dook ze op als schurk in de trailer. Wat?! De gameplay zal voornamelijk bestaan uit het verkennen een open wereld.
Ubisoft vertelde dat spelers hun bijdragen kunnen leveren aan de game door middel van een community. Tegen een betaling kunnen ze informatie geven over het ontwerp, muziek, verhaallijnen enzovoorts.

Mario + Rabbids Kingdom: Donkey Kong Adventure DLC
De DLC werd al eerder bekendgemaakt en wanneer die verkrijgbaar zou zijn, namelijk 26 juni. Maar in de nieuwe trailer zagen we meer dan alleen de datum. We zagen een grote hoeveelheid aan nieuwe locaties en vijanden. De grote boeman…uhm, ik bedoel boe-rabbid is een Rabbid Kong. En met behulp van een nieuw personage, Rabbid Cranky, ga je de strijd aan.

Transference
Een VR-game in samenwerking met SpectreVision. In de game is het de bedoeling dat de speler in de gedachten van iemand anders zit. En het leukste is: de brein van de persoon is net volledig doorgedraaid. Lekker bezig. De trailer ziet er behoorlijk eng uit. Bereid je goed voor.

Starlink: Battle for Atlas
Star Fox is terug! Niemand zag deze trailer aankomen (ik niet, tenminste). De bekende vos komt dit jaar nog uit op 16 oktober. Spelers die het spel voor de Nintendo Switch kopen, krijgen iets extra’s: de speelbare personage Fox McCloud, exclusieve ‘Star Wolf’-missies en de iconische McCloud spaceship.

For Honor: Marching Fire 
Ubisoft kondigt een grote update aan voor For Honor. Naast de trailer voor de update liet de ontwikkelaar ook een trailer zien van de nieuwe Breach Modus, waarbij je een kasteel bestormt en de koning onttroont. De grote update bevat nieuwe helden, een nieuwe PvP-modus en enorme grafische verbeteringen.

The Crew 2
De game krijgt een open bèta die je alvast kan pre-loaden. Op 21 juni gaat de bèta live en kan je checken of de game iets voor jou is. In de trailer zie je dat ze onder andere samenwerken met Red Bull, wellicht ook wel met onze Max Verstappen in de Formule 1?

Assassin’s Creed Odyssey
Het is al eerder aangekondigd dat de nieuwe game afspeelt in het oude Griekenland. Odyssey zal meer RPG-elementen bevatten dan Origins. Er worden meer dialoogopties aan de gameplay toegevoegd, waar je uit meerdere antwoorden kan kiezen, of zelfs liegen. En je kan vanaf het begin van de game kiezen dat je de omgeving gaat verkennen als man of vrouw. De uitrusting is enorm uitgebreid en hetzelfde geldt ook voor de skilltree.
Kortom: Assassin’s Creed Odyssey belooft veel goeds. En de game verschijnt dit jaar nog zelfs, namelijk op 5 oktober.

 

 

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.