Op 1 en 2 september 2018 gaat de derde editie van Comic Con Amsterdam plaatsvinden in de RAI in Amsterdam. Waarom jij erbij moet zijn en dus echt een ticket moet aanschaffen?! Dat lees jij hier!

Zet het in je agenda, over 77 dagen is het zo ver, (kijk voor het actuele aantal dagen, uren, minuten en seconden hier).
Wat ik leuk vindt aan Comic Con Amsterdam is dat er heel veel Guests komen. Ik heb vorig jaar Pamela Anderson gezien, het was natuurlijk nogal clich√© om al die mannen bij haar in de rij te zien staan. maar ik vond het toch tof om zo’n beroemdheid in levende lijve te zien. Dit jaar wordt naar mijn idee nog toffer, want er zijn al een aantal namen bekend gemaakt die naar CCA komen. Deze Guestst zijn:
Mark Williams, Vladimir Furdik en Jack Gleeson.

Net als bij twee eerdere edities is er een heleboel te doen, vorig jaar heb ik retro spellen gespeeld, wilde ik dol graag loot kopen bij de merchandise en heb ik erover nagedacht om op de foto te gaan met de Tardis, ik ben geen echte Doctor Who fan dus liet ik het aan mij voorbij gaan. Natuurlijk zijn er deze editie ook weer filmprops aanwezig.

Wil jij vragen stellen aan een Hollywoodgast? Dat kan tijdens de Q&A. Waar een Con natuurlijk niet zonder kan is merchandise, je kan van alles kopen in de Shopping Area . Dit keer wil ik een nieuwe Funko Pop! Ik wil Alice van Alice in Wonderland. Het is mijn favoriete verhaal wat Disney omgetoverd heeft in een geweldige film! Ben jij een echte Comic fan!? Check dan de Comic Zone, hier kan jij Comic Artist ontmoeten en misschien ook wel een handtekening scoren! Zelf ben ik meer van de Manga, ik hoop toch dat ze in de toekomst ook Mangaka gaan uitnodigen.  Ik vind ook Cosplayers geweldig, ik ben zelf wel eens in Cosplay naar een Con geweest maar ik voel mij toch best wel onzeker over van alles. Ik vind het daarom zo tof dat jongens en meisjes van alle leeftijden zich in hun Cosplay outfit hijsen en de wereld laten zien dat het leven niet altijd, maar gewoon of normaal hoeft te zijn. Deze mensen maken van CCA echt een feestje! Daarom is er voor de Cosplayers van alles te doen, Cosplay Universe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.