Heb jij ook krom gelegen van het lachen van de eerste Deadpool film? De film waarbij we kennis maakten met een bijzonder exemplaar op het gebied van een superheld. Vandaag verschijnt het tweede deel van de film in de bioscoop! Ga jij hem bekijken?
Deadpool is zoals je gewend bent grof in de mond en heeft een missie! Maar om deze missie te doen slagen heeft hij hulp nodig en doet hij zelfs auditie naar superhelden om een team te vormen, zoals je kunt zien in de Final Trailer.

Marvel’s grofgebekte huurling is terug! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. Wanneer er een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool gedwongen om na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn. Dit alles terwijl hij iedereen er 50 tinten grijs van langs geeft. Want soms moet je het vuil spelen om het goede te doen.

Vond je het eerste deel van Deadpool niets? Dan kan je deze film gerust aan je voorbij laten gaan. Anders wens ik je heel veel plezier.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.