Op 24 april 2018 was ik aanwezig bij de press release van Avengers: Infinity War! Tien jaar nadat de eerste film werd uitgebracht is er een vervolg te zien en daar mocht ik bij zijn. Ik ben erg blij dat ik, voor Female-Gamers, één van de personen mocht zijn om de film als eerste te aanschouwen.

Helaas mag ik geen volledige review geven van de film, wat eigenlijk wel logisch is, omdat het voor jouw een nieuwe en te gekke ervaring moet zijn. Eentje die niet voorspelbaar is of één waarvan je een bepaalde grap verwacht, omdat je die van te voren al gehoord had.

Om mij voor te bereiden op de nieuwe film, heb ik afgelopen weekend nog een keer de Avenger Dvd’s uit mijn kast gehaald en bekeken. Film één, veel te veel dialoog, de film kwam te laat op gang. Film twee, actie, geen actie, een beetje actie en opeens was de film ten einde.Ik was benieuwd of deze film beter zou zijn, want toen ik de twee films opnieuw had bekeken was ik toch minder enthousiast. Zou dit de flop van deze eeuw worden?!

Ik mocht de film bekijken in Pathé Arena op IMAX, in een nieuwe, net verbouwde bioscoopzaal met luxe nieuwe stoelen. Ik had geen idee wat ik kon verwachten van de film, behalve dat er ook andere personages van Marvel een rol zouden spelen in deze film. Sterker nog alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films komen in deze film bij elkaar. Is Avengers: Infinity War de film die je niet kan missen? JA! Deze film moet jij zien! Ik heb maar één woord die deze film kan omschrijven en dat is episch, dat eigenlijk een woord is wat ik nooit gebruik. Ik had nog niet eerder een episch gevoel bij iets gehad, tot vandaag! Tijdens de film zat ik op het puntje van mijn stoel!

Waar het verhaal mij naar toe ging brengen en op wat voor manier, dat had ik zelf niet kunnen voorspellen. Het enige wat duidelijk was vanuit het einde van de tweede Avengers film was dat Thanos de vijand zou zijn en dat er infinity stones zijn, waarop hij jaagt. Meer kan ik er niet over zeggen, sorry dames, geen spoilers!

Denk niet na of je deze film wel of niet moet gaan zien, je mag deze film namelijk gewoon echt niet missen! Als je de kans hebt om de film in IMAX te aanschouwen, dan zou ik dat zeker doen!

Is dit de Marvel film van het jaar 2018?! Deel je mening met mij, ik ben benieuwd wat jullie van de film vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.