Ben jij een gamer girl met een actief PlayStation Plus account, die ook naar Spotify luistert?! Lees dan verder!
Als jij voor 10 oktober 2018 een Premium account aanmaakt voor Spotify via de PlayStation 4 store dan krijg jij 10% korting. Er zijn wel een paar voorwaarden waar jij aan moet voldoen om die 10% korting te kunnen krijgen:

Als eerste kun je vanaf vandaag al gebruik maken van deze nieuwe regeling, die door Sony Interactive Entertainment Europe, mogelijk is gemaakt.
Je hebt wel een Play Station 4 nodig met een actieve PS Plus account. Is jouw account niet actief of zeg jij je account op, dan geldt de korting niet meer. Heb jij al een actieve PS Plus account en ook al een Spotify Premium abonnement via PS Store, dan krijg jij automatisch korting! Daar hoef je dan niks meer voor te doen. Je kuntje  tot 10 oktober 2018 nog aanmelden voor een PS Plus acount en Spotify Premium, daarna vervalt deze aanbieding.

Wat voor voordelen heeft een Spotify Premium account voor jou? Het grootste voordeel is toch wel echt, geen advertenties meer! Je kan elk nummer streamen waar en wanneer jij wilt, ook offline. Je kunt met premium ook alle nummers overslaan, die je niet wilt horen en jij hoeft niet naar nummers te luisteren die niet in jouw afspeellijst staan. Dat klinkt wel tof, maar er zijn nog meer voordelen die Play Station en Spotify voor jouw ultieme game ervaring hebben geregeld. Je kan namelijk via het snel menu op de Play Station 4 of via de Spotify-app (op een mobiel apparaat) jouw muziek bedienen tijdens het gamen. Doordat jij een Premium account hebt bij Spotify en PS Plus, kun jij Spotify verbinden met jouw PS Network-account en kun jij alle afspeellijsten volgen en beluisteren.

Twijfel jij nog of je wel een Spotify Premium account wilt? Wacht dan nog heel even! Meestal geeft Spotify in de zomer 3 maanden Spotify cadeau voor 0,99, per maand. Probeer het eerst uit zou ik zeggen. Deze aanbieding van Play Station heeft zeker veel voordelen maar je krijgt maar 1,- korting, je betaald dan nog 9,- per maand.

Voor deze aanbieding geldt dan ook dat je 18 jaar of ouder moet zijn om er gebruik van te kunnen maken.
Ik maak zelf ook gebruik van Spotify, maar ik erger mij niet aan de reclames, ik weet dus zelf nog niet zeker of ik van deze aanbieding gebruik ga maken, ik denk dat ik deze zomer mijn eigen tip ga volgen en Spotify aanschaf voor 3 maanden, voor 0,99 per maand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.