Eindelijk kan ik De Sims echt overal spelen dankzij de nieuwe De Sims app. Is deze app met de Sims net zo verslavend en geeft het net zoveel mogelijkheden? Lees nu hoe ik mijn Sim overal mee naar toe neem.

De Sims neem je voortaan mee!
De Sims is echt een game die ik altijd weer om de zoveel tijd oppak. Heerlijk vind ik het om een virtueel leventje te creëren. Dus uiteraard heb ik De Sims app meteen geïnstalleerd toen deze beschikbaar was. Er zijn in het verleden al eerder pogingen gedaan om De Sims in een app te stoppen, maar deze waren toch allemaal een beetje matig. Wanneer ik deze app open word ik aangenaam verrast door hoe De Sims er uit zien binnen de app. Uiteraard heb je niet zo veel mogelijkheden als bij de Sims op je PC, maar ik heb genoeg opties om mijn Sim een beetje op mij te laten lijken. Binnen een kwartier is mijn An Droid gecreëerd en kan ik gaan spelen, terwijl ik in de echte wereld ondertussen op de bus sta te wachten.

Spelen met je Sims app
Mijn An krijgt wat geld en kan hiermee een schattig huisje kopen en langzaam maar zeker steeds meer inrichten. In het begin heb je nog niet zoveel keuzes in meubels. Deze speel je gaandeweg vrij en door wat extra taken, zoals hobbies uit te voeren speel je ook speciale items vrij. Ik begon mijn carrière als kok en ik hoop dat ik binnenkort de sterren van de hemel kook. Dat doe ik al voor een groot deel maar het kan nog beter. Naast een carrière bouw je verschillende vriendschappen op met de mensen in de omgeving. Ja er wandelen andere Sims rond en je kan zelfs vrienden van je zoeken via Facebook die ook De Sims app spelen. Ondertussen is mijn Sim getrouwd en heeft ze als hobby en werk koken. Ik heb een paar vijanden voor de grap gemaakt maar ook hechte vriendschappen en er is zelfs een speciale Sim die mijn hartje heeft veroverd. Kortom de app geeft veel meer dan ik had verwacht. Uiteraard, zoals bij vele gratis app kan je jouw Sim iets sneller laten groeien door er echt geld in te stoppen. Gelukkig ben ik vrij geduldig en hoef ik geen geld in de app te stoppen, iets wat ik toch altijd zonde vind.

Staat de app nog op je telefoon?
Inmiddels heb ik de Sims app ongeveer drie weken op mijn telefoon en hij staat er nog steeds op. Omdat mijn leventje momenteel erg hectisch is speel ik het iets minder vaak. Zo nu en dan stuurt de app mij een reminder om toch snel weer even te komen spelen. In het begin vond ik de app geweldig en heb ik er heel wat uren in zitten, maar net als bij de PC versie van De Sims raak ik soms een beetje verveeld als ik te veel moet spelen. Het bouwen vind ik gewoon een van de leukste dingen binnen de Sims. En dat is nog niet zo uitgebreid als alle overige dingen die je Sim ontdekt in de nieuwe De Sims app.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.