Op 31 maart en 1 april zal de Dutch Comic Con plaats gaan vinden. Naast de nodige games, comics, gadgets en andere merchandise zijn er ook bekende gasten waar je mee op de foto kunt of een handtekening van kunt krijgen (tegen betaling). Zojuist is aangekondigd dat Emelie De Ravin ook aanwezig zal zijn. Maar welke gasten komen er nog meer?

In eerste instantie zou acteur David Wenham ook aanwezig zijn, maar vanwege privé omstandigheden zijn de boekingen aan diverse evenementen de komende tijd afgezegd. Wat er aan de hand is, is niet bekend. Mocht je al een ticket hebben aangeschaft voor een ontmoeting voor een foto of handtekening kan je contact opnemen met de organisatie om je geld terug te krijgen.

Wie komen er dan wel?

Zack McGowan, Amerikaanse acteur en voice-over zal op beide dagen aanwezig zijn tijdens de Dutch Comic Con. Met hem op de foto? Of een handtekening? Neem dan een kijkje op de DCC Website

Mark Ryan, acteur, stemacteur en schrijver. Meer informatie via de DCC Website

Dwight Schultz (Howling Mad Murdock), acteur die iedereen vast wel kent van The A-Team of de Star-Trek series. Hij is beide dagen aanwezig, snel een fotomoment inplannen? Neem gauw een kijkje op de DCC Website

Emilie De Ravin, Australische actrice bekend van diverse films en series. Ze zal op beide dagen aanwezig zijn en je kan nu nog een momentje prikken om op de foto te gaan of een handtekening aan te schaffen. Ook hierbij, neem een kijkje op de DCC Website

Chloé Hollings, is een Franse, Britse en Australische actrice, stemartiest, schrijver en zangeres. Ze is onder andere bekend als voice-actress voor het bekende Overwatch-personage Widowmaker. Kennis maken met haar? Plan een afspraak via de DCC Website

 

Marieke Nijkam, schrijver
Taran Matharu, schrijver
James Swallow, auteur en scriptschrijver
Paul van Loon, schrijver

Er zullen ongetwijfeld meer gasten aangekondigd worden! We houden je op de hoogte. Heb jij je tickets al binnen?

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.