Heb jij je vakantie al geboekt of zoek je nog een leuke invulling voor de zomervakantie? Ook dit jaar is CampZone er weer! Van 27 juli tot en met 6 augustus kan je de grootste outdoor game vakantie in Kronenberg, Nederland meemaken. Dus neem je PC, console en tent mee voor een leuke vakantie met ongeveer 2500 andere game fanaten.

CampZone is tegenwoordig meer dan alleen een LAN evenement, er zijn allemaal verschillende activiteiten. Er is Bingo, een casino, teamsporten, bordspelavond, cosplay competitie, live cluedo, diverse live optredens, een schuimparty en zeepvoetbal. In de avonden is er een kampvuur en een barbecue. Het is tegenwoordig zo groot geworden dat je er met het hele gezin naartoe kan gaan. Je hoeft natuurlijk niet de hele 11 dagen te gaan, je kunt ook een midweek, weekend of gewoon een dag langs komen.

Lijkt het je niks om met al je spullen te moeten sjouwen naar CampZone? Geen probleem je kunt van alles huren zodat je eigenlijk alleen nog maar je PC of console mee hoeft te nemen. Je kunt tenten huren, maar ook koelkasten, tafels, stoelen en veldbedden. Er is aan alles gedacht!

Twijfel je nog? Bekijk de aftermovie van vorig jaar om een sfeerimpressie te krijgen:

Lijkt het je wel iets om dit jaar naar CampZone te gaan? De voorverkoop prijzen zijn: Volledige evenement €239, Midweek €109, Weekend €75 en een dagkaart kost €38, tickets kun je hier kopen. Het kan wel uit om de kaarten in de voorverkoop te halen, ze worden namelijk hoe later je koopt hoe duurder. Aan de deur is een kaart voor het volledige evenement bijvoorbeeld €330, dus wees er snel bij.

Amber

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.