Vandaag, 14 februari, is het weer zover: Valentijnsdag. Je houdt ervan of je haat het. Met deze films kan jij met of zonder lover de dag erdoorheen komen.

Hoewel niet iedereen dezelfde mening deelt over Valentijnsdag, delen we misschien wel dezelfde interesses. Namelijk films kijken op Netflix. Alleen op de bank of samen met je Valentijn. En om je alvast op weg te helpen heb ik een paar interessante titels voor je geselecteerd die je kan kijken op Valentijnsavond. Sluit je deuren, doe de gordijnen dicht, pak wat heerlijke versnaperingen, iets te drinken en kijk naar één (of meerdere) van deze films.

The Holiday (2006)
Amanda uit Los Angeles (Cameron Diaz) en de Londense Iris (Kate Winslet) zitten vast in een vicieuze cirkel van doodlopende relaties met ontrouwe mannen en besluiten samen om een woningruil te doen. 

Four Weddings and a Funeral (1994)
Een heerlijke romcom gespeeld door onder andere Hugh Grant en Andi MacDowell. Een Britt met bindingsangst probeert een knappe Amerikaan te versieren die een grote fout lijkt te maken door met een saaie man te trouwen. 

Mannenharten (2013)
Zes totaal verschillende mannen, van een nerd tot vrouwenversierder, nemen hun leven in eigen handen en gaan op zoek naar geluk in de liefde. Een Nederlandse romcom waarvan ook een tweede film is gemaakt. Hoofdrollen worden onder andere gespeeld door Jeroen Spitzenberger, Daan Schuurmans en Barry Atsma. 

Warm Bodies (2013)
Een beetje horror met komedie is ook goed op zijn tijd. Na het eten van de hersenen van een jonge man en het absorberen van de herinneringen ervan, wordt de pas gestorven zombie verliefd op de vriendin van zijn slachtoffer. 

The Perfect Man (2005)
Hilary Duff fans opgelet! Niet veel films met haar in de hoofdrol staan op Netflix, maar deze wel. In deze film speelt Hilary Duff een tiener die haar moeder helpt met het vinden van liefde, maar hoe?

West Side Story (1961)
Een klassieke musicalfilm uit de jaren ’60. Het is een moderne versie van Romeo en Julia. Deze film speelt zich af in de achterbuurten van New York. Twee geliefden worden het onderwerp van een strijd tussen twee rivaliseerde straatbendes. 

The Incredible Jessica James (2017)
We sluiten deze lijst af met een Netflix Original film The Incredible Jessica James. Jessica is een toneelschrijfster uit New York. Na een ongelukkige geëindigde relatie heeft ze een onverwachte klik met een gescheiden app-ontwerper die ze ontmoet op een blind date. 
 

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.