Er zou een complete ‘De Stijl van…’ artikelen-reeks over geschreven kunnen worden, want ASOS verkoopt de outfits van de personages uit de Need for Speed game, die onlangs is verschenen. Een exclusieve samenwerking tussen deze partijen met kleding die voor zowel dames als heren beschikbaar is.

Op de website van ASOS kan je de verschillende outfits bewonderen die er zijn met een Need for Speed tintje. Er is gekeken naar de personages om een passende outfit bij te maken. Via de link die ik zojuist heb gedeeld kom je op een startpagina terecht waar je de outfits kan bewonderen door een ‘driver’ te selecteren en daarna met de versnellingspook kan je verschillende outfits bewonderen.

Om het nog makkelijker te maken ga je hier naar de Shift your Style voor dames of hier naar de Shift your Style voor heren collecties.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.