Alle gamers opgelet! Pak je extra uur vanavond om even langer door te gaan met een van de nieuwe games. Of oude whatever you want honey. Misschien is dit ook wel voor de laatste keer, de winter klok. Om klokslag 3 uur vanavond gaat de tijd weer een uur terug.
Ik persoonlijk heb niets tegen de zomer en wintertijd maar zoals in het nieuws past het kennelijk niet in iedereens schema en irriteert het zelfs mensen. Ik kan me niet anders heugen, maar goed. Het maakt ook niet uit hoe je er over denkt, het moet toch gebeuren. Ik zie het als een uur extra gamen en dat mag ook wel met de twee nieuwe games die ik gisteren in huis gehaald heb.

Assassin’s Creed Origins Deluxe edition en Wolfenstein 2: The New Colossus. En voor de Nintendo Switch is er natuurlijk Super Mario Odyssey! Als ik een Switch had moest ik die natuurlijk ook hebben, maar voor nu red ik me wel met wat ik gekocht heb. Om eerlijk te zijn kan ik nog wel een paar uur extra gebruiken dit weekend, kunnen we niet even pauzeren!? Dit jaar vliegt voorbij!!

Laat ons weten waar jij je extra uur aan gaat besteden? (Slapen is natuurlijk ook een optie.) Anyway my fellow gamers, veel plezier met wat je ook doet dit weekend.

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.