Het einde van oktober is al in zicht!! Tijd voor een nieuwe unpacking en building van een LEGO Super Hero Girls set, wellicht een leuke tip voor de Sint of Kerst?! Vandaag neem ik je mee naar de ‘Dorm room’ (vertaald naar Nederlands, nachtverblijf) oftewel de studentenkamer van Wonder Woman!Het idee achter deze Super Hero Girls set van Wonder Woman is dat we een kijkje mogen nemen in de slaapkamer van deze dame en hierbij mee kunnen helpen aan het repareren van haar onzichtbare motor. Maar ook hier zijn de vervelende kryptomites weer van de partij en hebben ze zich verstopt in de kledingkast en azen ze op de lasso van Wonder Woman.

Bij het uitpakken van de doos kom ik een tweetal zakjes tegen met blokjes, een velletje stickers en een bouwboekje. Opvallend is dat bijna alles in de kleuren rood-wit-blauw zijn, naast dat het natuurlijk de kleuren zijn van onze vlag, staan deze kleuren met een vleugje goud symbool voor de kleuren van Wonder Woman.


Het eerste zakje is open en alle items heb ik op kleur gelegd om zo mijn bouwproces te versnellen. Hoewel het misschien lastig is om te zien op de foto, de onzichtbare motor onderdelen zijn er echt!

Het eerste zakje bouwstenen bevat al een flink deel van deze set. Zo heb ik de kledingkast, voorzien van diverse stickers, in elkaar gezet, net als de werkplaats van de motor. De motor staat op een plateau en als je aan de hendel draait, draait ook de motor rond, een pronkstuk midden in je slaapkamer. Ook Wonder Woman mag natuurlijk niet ontbreken met haar lasso en hebben we hier een oranje kryptomite!

Tijd voor het volgende deel. Het tweede zakje bevat ook weer een hoop onderdelen die dezelfde kleuren bevatten. Wederom op kleur gelegd om alles makkelijk te kunnen vinden.

In dit tweede deel bouw ik het bed van Wonder Woman. Het is niet zomaar een bed, hij bevat diverse geheime plekken! Zo kan je de raampjes die bij het bed zitten bewegen, makkelijk ontsnappen in geval van nood zeg maar.

Het bed kan ook open geklapt worden. Zo heb je een bureau met boeken (sticker) en heb ik voor de foto de lade onder het bed een stukje uitgeschoven (normaal zie je een rood deel met blauwe noppen erop), met geheime informatie.


Uiteindelijk blijven er wat onderdelen over, waaronder de lasso! Wederom een leuke set met geheime plekjes en een superstoere motor die zowel bij de jongens als de meiden in de smaak valt! Deze set is onder andere verkrijgbaar via Bol.com

Dit artikel bevat affiliate-links, waarbij wij met een verkoop een kleine commissie krijgen op het aangeschafte product. Hier merk jij als consument niets van!

Bewaren

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.