Op 25 oktober werd er eindelijk wat Animal Crossing nieuws bekend gemaakt in de vorm van de Animal Crossing Mobile Direct. Ja je hoort het goed. Mobile Direct. Animal Crossing maakt de overstap naar smartphone.

Toen ik dit hoorde was ik toch wel een beetje teleurgesteld. Ik had eigenlijk gehoopt dat de nieuwe Animal Crossing game uitgebracht zou worden op de Nintendo Switch. Nadat ik de Animal Crossing Mobile Direct had afgekeken was ik nog steeds een beetje teleurgesteld want nu moet ik wachten tot eind november voordat ik Animal Crossing: Pocket Camp kan spelen.

In Animal Crossing: Pocket Camp ben je zojuist aangenomen als de campingmanager. Jouw taak is simpel. Creëer een geweldige camping. Bouw een mooie tent en laat Cyrus prachtige meubels maken. Echter om meubels te maken heb je natuurlijk wel de juiste materialen nodig. Deze zijn te vinden in verschillende gebieden zoals Breezy Hollow. Ga erop uit en ontdek, want onderweg zal je nieuwe vrienden maken. Als je een van je nieuwe vrienden helpt met materialen verzamelen dan kun je ook jullie vriendschap levelen. Na een tijdje zullen zij vragen of jij hun favoriete meubelstuk kan maken. Wanneer je dan na een lange dag items verzamelen terugkeert op je camping, zal je zien dat je nieuwe vriend je camping komt bezoeken.Net zoals bij vorige Animal Crossing games heeft ook dit spel weer veel customisation opties. Je kan niet alleen je camping op jouw manier inrichten, maar je kan ook je eigen camper inrichten en verven. Ook kan je jouw eigen karakter een nieuwe look geven door bijvoorbeeld te gaan shoppen in de Market Place. Mocht je nog unieke items zoeken voor je camping dan moet je vooral spelen tijdens de seizoen evenementen.

Echter, dit is nog niet alles. Wil je jouw camping nog populairder maken dan heeft het natuurlijk iets cools nodig. Zoals een zwembad. Deze bouw opdrachten worden amenities genoemd en worden uitgevoerd door Cyrus. Je kan Cyrus wat sneller laten werken door hem Leaf Tickets te geven. Dit is een item die je in game zal kunnen verdienen, maar ook kan kopen. Je kan er dus voor kiezen of je geld wil uitgeven of niet.

Al met al kan ik niet wachten totdat deze nieuwe Animal Crossing game uitkomt op mobiel. Echter stiekem hoop ik wel dat er ook een Animal Crossing game wordt uitgebracht voor de Switch. Wat vind jij van deze nieuwe mobile game? Ga jij Animal Crossing: Pocket Watch spelen?

Animal Crossing wordt eind November uitgebracht voor Android en IOS.

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.