Halloween staat voor de deur en dat betekend dat er talloze mensen gereed zijn om hun Cosplay weer uit de kast te halen. Op zaterdag 7 oktober ging ik op zoek naar de beste strijders Cosplay. Dat deze top 5 jonge mensen hard aan hun cosplay hebben gewerkt is duidelijk. Welke helden, ridders of strijders ben ik tegen gekomen ben? Lees hier dan verder!

#5         Met deze dame wil je niet in gevecht raken. Deze dame viel niet alleen op vanwege haar mooie rode haren maar ook vanwege haar battle outfit. Ze is strijd klaar en zal zeker niet opgeven tot de vijand verslagen is.

#4         Is hij de held of is hij de vijand? Dat ik deze jongeman niet wil tegen komen in het donker spreekt voor zich. Maar als hij aan jouw kant staat, dan heb je niks te vrezen!
#3         Niet alleen waren er eenzame strijders aanwezig, er waren ook heel veel duo’s present. Deze twee dames besloten om samen de strijd aan te gaan om zo hun vijanden samen te slim af kunnen zijn.

#2         Bang voor spoken? Met deze twee mannen aan jouw zijde hoef je niet meer bang te zijn! Voor deze Cosplay is er geen verdere introductie meer nodig!

#1         Dit vrouwen team is deels een genderbend en staan zeker hun mannetje. Deze dames zijn sinds het begin van gamen al bekend en blijven nog steeds hoog aan de top! Dit is zeker mijn favoriete Cosplay die ik heb gespot op Firstlook 2017! Heb ik je al nieuwsgierig genoeg kunnen maken om naar benden te scrollen? Hier zijn zij dan!

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.