Lang geleden, in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan vochten aanhangers van het licht tegen het duister, om het evenwicht in het universum te behouden. Waar heb ik het dan over? Precies Star Wars!

Star wars is al sinds 1977 een wereldwijd fenomeen voor vele generaties. Tegenwoordig zijn er weer nieuwe Star Wars films waardoor oude en nieuwe fans helemaal de Star Wars wereld in kunnen duiken.

Nu komt BIC met een Star Wars lijn! Je kunt ze mee naar school nemen, maar voor de fans die de schooltijd achter hun hebben liggen, ze kunnen ook mee naar het kantoor, of gewoon voor thuis. Dus als je wat fantasie wil toevoegen aan je dagelijkse leven, dan kun je deze Star Wars producten in huis nemen. Er zijn verschillende motieven, dus de keuze is reuze.

Je kunt balpennen, Tipp-Ex, potloden, vulpennen, en lijmsticks kopen met een Star Wars motief en ook highlighters, wat toch op geen enkel kantoor of bureau kan ontbreken. Hier een aantal voorbeelden van de BIC producten die je nu in de winkel kunt vinden (let op van een aantal producten zijn dus ook andere motieven te koop):

Bewaren

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.