The spookie season is here!! MWAUAUA * Evil laugh * We kennen ondertussen de bekendste horror event’s wel. Dit is zeker iets wat in mijn straatje past. Niet dat ik fan van ben om me kapot te schrikken, maar op een een of andere manier is het voor mij, grappig! Ik ben diegene die midden in een horror film dubbel ligt. Er zit waarschijnlijk wat los bij me maar ik ben niet alleen! Gelukkig zijn er meer die de Horror passie met me delen.

Zoals ik in mijn vorige artikel vertelde, ben ik bang voor ganzen en zwanen. Beide mooie vogels maar graag op 10km afstand. Nu hoorde ik via mijn collega’s over SCARE ME; drie Spookhuizen, adventure room Piraten, je kan er lekker een drankie doen of lekker snacken, film kijken of games spelen! En dan ook nog kraampjes met een artiest, fx horror en shirtjes. Wauw! Er is niet veel om me over te halen maar dit helpt zeker wel.

In 2015 Is Perry Mulder gestart met zijn eigen evenement SCARE ME, hiervoor deed hij jaren lang mee met andere evenementen zoals de Fright nights en Horror nights. Wat ik super leuk vind aan Perry is dat hij zo heerlijk enthousiast is, je kan zien, dit is zijn passie en hij is bij alles betrokken. Dit zorgt gelijk al voor een gezellige sfeer. Elk vrijwilliger en iedereen die hier bij betrokken is doet dit met plezier en dat maakt dit een event, dat ik echt kan aanbevelen om met je vrienden heen te gaan. SCARE ME zal alleen maar groeien, Perry vertelde al dat hij al een grotere pand heeft. Ik kijk er dus erg naar vooruit om weer heen te gaan. Aangezien meeste van mijn foto’s mislukt waren heb ik wel een goede reden, toch? Ach.. waarom zou ik een reden moeten hebben!

Toen Caitlinn en ik aan kwamen kregen wij gelijk een stortbui, past wel gelijk in het sfeertje. Ik miste alleen de onweer… We kregen een warm welkom van Perry en uitleg over SCARE ME. Ik moet oppassen dat ik niet te veel vertel, we hadden er beide in elk geval heel veel zin in. Caitlin en ik hebben alles bekeken op één spookhuis na, de tijd ging veeeeeel te snel. Maar we hadden wel geluk want door de drukte besloot iedereen langer te blijven dus konden wij als bezoekers nog langer door met griezelen. Ik dacht eerlijk dat ik moediger zou zijn maar ik liet Caitlinn toch vaak voor gaan. I know, grote mond en dan iemand anders naar voren duwen. Ik heb mezelf wel weer bewezen in de Piraten escape room, tenminste dat vind ik!! Ik kan stoer doen wat ik wil maar ik heb wel een paar keer een gil gegeven en een paar spastische schrik momenten gehad. Vol trots heb ik als laatst van de groep, de zombies overleefd. Perry had me te pakken gekregen * gromt * Het was echt leuk en blij dat het weer het nog enigszins toe liet. Dit spel, was namelijk buiten en er was aardig wat water gevallen.

Ik ben er zeker van dat ik weer een keer heen ga, als bezoeker maar misschien ook wel als scare actor?Heb jij nou ook zin om hier heen te gaan? De 6de editie begint in november en je kan op de volgende dagen naar SCARE ME:

  • 17 & 18 november
  • 24 & 25 november
  • 1 & 2 december
  • 8 & 9 december

Elke avond van 19:30 TOT 22:30!
Locatie; De Steiger 57 te Almere-Haven.

Wil je niet heen als bezoeker? Je kan je ook opgeven als Scare actor. Voor meer informatie hierrrrr is de website.

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.