Voor ons zit het er weer op Gamescom 2017. Tijd om alles te laten bezinken en uit te rusten. Maar wellicht ga jij dit weekend nog een ritje Keulen doen. Waar moet je dan in hemelsnaam eten in deze grote prachtige stad?

Inmiddels heeft de stad Keulen een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Ik ga graag naar deze stad en een foto bij de Dom mag ook absoluut niet ontbreken. Al tijdens mijn eerste Gamescom leerde ik de mensen en stad goed kennen en kreeg ik een flink aangeschoten rondleiding door de stad. Gelukkig werd er niet alleen veel gedronken maar heb ik ook mijn maag goed kunnen vullen bij verschillende betaalbare restaurants. Hieronder een aantal van mijn favorieten die je absoluut niet moet missen!

Joe Champs Deutz
Ik neem deze als eerst omdat hij vlakbij de Messe zelf zit. Het is een van de restaurants waar ik mijn eerste persfeestjes had. Er hangt een leuke informele sfeer en hij is tot laat open. Je vind Joe Champs Deutz aan de Constantinstraße 96 in Keulen. Naast lekker eten is er ook altijd sport te zien op grote schermen. Bekijk hun website voor hun menu, mijn aanrader de mexican burger ook al is deze erg spicey!

Cafe Especial
Nee geen koffie maar heerlijk Mexicaans voedsel kan je hier naar binnen werken. Ook voor de veganisten/vegetarier onder ons is er voldoende keuze. En dat bij een Mexicaan ole! Deze vind je ook vlakbij de Messe dus dan hoef je niet eerst de hele stad door. Cafe Especial vind je aan de Neuhöfferstraße 32 tegenover het station op de hoek. Het restaurant heeft een gezellige sfeer en naast lekker eten kan je ook een Tequila proeverij doen. Op hun website vind je hun heerlijke gerechten en drankjes.

Bulgogi-Haus
Dit is niet zomaar een restaurant dit is een Koreaanse ervaring. Je betaald eenmalig 21,90 en wordt verrast met verschillende Koreaanse gerechten.Je begint met een Koreaanse Mandus, Dumpling en hierna kan je aan je eigen tafel op een gril verschillende soorten vlees en andere specialiteiten grillen. Eet je liever vis dan is dit ook absoluut mogelijk. De website is niet aantrekkelijk om te zien maar de verhalen en ervaringen over Bulgogi-Haus maken dit meer dan goed. Je vindt Bulgogi Haus aan de Neusserstraße 654 in Keulen en je moet van te voren reserveren.

Heb je van al dit eten dorst gekregen en wil je graag nog wat drinken. Een favoriet bij vele van ons is the Corkonian Irish Pub in Keulen op de Altermarkt 51. Ze hebben altijd veel verschillende lekkere biertjes en het personeel is vriendelijk en ook niet verkeerd om naar te kijken. Mocht je na jouw trip in Keulen nog een restaurant kunnen aanraden ik hou me zeker aanbevolen, veel plezier in Keulen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.