De E3 persconferentie waar ik ieder jaar weer het meest naar uit kijk is die van Xbox. En ook dit jaar heb ik weer wat leuke games om aan mijn lijst toe te voegen en enthousiast over project Scorpio.Xbox One X
Wat een krachtige console is dit en de prijs valt ook nog mee 499,- Toegegeven het is wel even sparen maar, je hoeft iig niet allemaal nieuwe controller te kopen. De controllers van de Xbox One werken ook op de nieuwe Xbox One X. Op 7 november 2017 sta ik waarschijnlijk klaar voor de winkel met mijn spaarpot want dan is de Xbox One X verkrijgbaar.

Forza Motorsport 7
De supersnelle en gave Porsche 911 GT2 rs. Wat ik onwijs gaaf vond om te zien waren de twee vrouwelijke stuntrijders die op het podium een demo gaven. Forza 7 is vanaf 7 november beschikbaar.

PlayerUnknown’s Battleground
Een shooter waar ik me niet aan durf te wagen waarbij de laatste overeind moet blijven. Ben jij goed in shooters en weet je zeker dat je wint. De game PlayerUnknown’s is vanaf eind 2017 te spelen.

State of Decay 2
Een van de games waar ik flink wat uren in heb gestopt is State of Decay. Dat ik tot de lente 2018 moet wachten is vervelend maar te doen. Bekijk de trailer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.